the_gorer Публикувано Юни 23, 2007 Публикувано Юни 23, 2007 Искам да използвам снимките от прогреса на моя китаростроителен проект (Jackson RR) и да направя видео от тях. Дотук никакъв проблем - вкарвам ги в Sony Vegas и ги редя. Обаче! В този софтуер добавянето на текстови коментари към видеото и обработването им е някакъв КОШМАР. Става супер бавно, мудно, пипкаво и менютата са мега дразнещи, не запомнят последните настройки, прозорците гнусно пречат да виждаш какво всъщност правиш и къде се позициониан текста... въобще - трагедия. Запознат съм с всички функции на текстодобавянето във Вегас и просто не ме кефят. Въпросът ми е: има ли някакъв видео софтуер, който да ми позволява да добавям текстови коментари към клипа с лекота? Просто нямам необходимите десет седмици свободно време, за да сложа коментарите към едноминутен клип във Sony Vegas. Ето един примерен клип, който правих именно със Сони Вегас и ми отне векове. Както се вижда, по средата дори заебавам коментарите, щото ми писна: http://www.youtube.com/watch?v=qNOsJVg641g Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 еееееееееееее, и таз добра, я дай софтуер да ме научи да шредвам прецизно......... Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 Намерих подходящ софт. Работи бързо, лесно, вкусно и не те занимава с глупости. Позиционирането на текста е с пресети. Перфектната програма за слагане на текст от мързеливци. Пръднята се казва Video Edit Magic На фона на Sony Vegas е като ефирна песен на фея, звучаща над огрените от сребърна луна келтски поля на Полу-средната земя. Идилия. Цитирай
Recommended Posts