s.y.n.t.h Публикувано Юни 21, 2007 Публикувано Юни 21, 2007 Искам да питам как да използвам програмите на TRITON-а в секвенсера му с програмните си ефекти(не комбинацийте)-reverb-и,delay-и,програмните настройки на арпежиатора и т.н.? Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 От толкова много с TRITON-и,никой ли не знае? Цитирай
bobalan Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 можеш да копираш комбита в секвенсъра. Но програмите с дилеи и реверб - не. Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 можеш да копираш комбита в секвенсъра. Но програмите с дилеи и реверб - не. За комбитата и аз знам.Чудех се за програмите,защото не намерих инфо и в manual-a на TRITON-a.Тук от Корг май не са го измислили много,предпочитам да мога да използвам програмните настрийки на програмите в секвенсера. Цитирай
oliprayer Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 Program A-F, 0-127 ->Copy IFX, Copy MFX и воала'..... Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Юни 27, 2007 Автор Отговорено Юни 27, 2007 Program A-F, 0-127 ->Copy IFX, Copy MFX и воала'..... Какво имаш предвид,че малко не ми е ясно?Ако може да ми обясниш малко по-подробно ще съм благодарен.Мерси! Цитирай
Recommended Posts