circles Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 I agree! :read: трябва да се барнат текстовете, вярно! :think: Цитирай
Stone Free Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 А ше изпратите ли песните и на Г-мейла, че да ги чуем и в Германия? Цитирай
Stone Free Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Ауу, браво бе пичове Няма шега! Много успехи!!! Как сте постигнали тоя маняшки саунд на китарите? Цитирай
Spaz Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Май е крайно време да изоставям инструмента. ми аре изостави си тупаните на мене, а? Цитирай
chacho Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 абе в крайна сметка качени ли са нещата на gmail или не? щото аз нищо не намерих... или пък може да съм ги намерил, ма да не съм разбрал. към всички: пишете по два реда описание към парчетата, в момента е пълна боза, добре че още са малко Цитирай
Anakon Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Евалата, пичове, направо убихте вожда с фунийка Много здрав саунд, не е истина Евала и за текстовете на български - КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!! Продължавайте в същия дух! Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Пропуснал съм както групата, така и темата тук! Счупиха ми тия пичове !!! Много качествено !!!! Особено Track5 ! v А и кавъра ми хареса - писнало ми е от това парче, но много ме накефи тоя прочит! :-) Аз лично бих се зарадвал на някакви 3-ти 5-ти гласове, китарки и шумове в далечината и пр. глезотии,които правят от звука - картина, и които нашите групи масово ги отебават !!! Но като за демо даже и звука ми хареса. То всъщност и критика не мога да дам - всичко ми хареса, даже и текстовете. Ще се озъртам за концертни изяви. Цитирай
Recommended Posts