YtseJam Публикувано Април 4, 2005 Публикувано Април 4, 2005 Днес в небезизвестния магазин на лицето Капъша мернах да стърчи от един ъгъл нещо тръбоподобно и естествено тъй като съм малко побъркан на тема барабанен хардуер, веднага измъкнах опаковката, за да разгледам кой какво и как. Оказа се чинелен холдър от толкова много спряганата напоследък марка Stagg. Стана ми интересно и я подложих на подробна инспекция, гледах, разглобявах, мерих, правих, струвах и мога да доложа, че не успях да намеря абсолютно никакъв кусур. Стойката е просто перфектна, тежка е (т.е. желязото е добро, не е някаква тънка тръбица), резбата на двата болта е перфектно равна, няма луфтове, зъбчатите колена не са с много едра стъпка, също пасват идеално, хромът изглежда добре, не изглежда като да е от тия супер евтинджарските, дето се отлюспват след една година. Абе изобщо впечатлен съм. Мислех си, че хардуерът на Stagg не си заслужава, но всъщност се оказва, че изобщо не е така. И ако ги имаше тези неща преди 2-3 години, щях да съм се обзавел обстойно с такива стойки. Ето картинка: http://www.staggmusic.com/image.php?id=9786 Пък и за 48 кинта наистина не виждам какво повече може да се иска. Горещо ги препоръчвам на всеки заинтересуван. Цитирай
The Crow Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 да бре аз имам един трон на стаг и съм много доволен от него Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 (Редактирано) Амми ползвам кардан на Стаг и не се оплаквам.Въпросните стойки къде можем и ние да ги пипнем )така де -да видим дали ги хваща пипката Редактирано Април 4, 2005 от Red_Bull_Dog Цитирай
-=kireto=- Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Не са лоши стойките. Аз си купих подобна преди няколко седмици и засега нямам никакви оплаквания. Има едни по-тънки пак на Stagg които ми се видяха малко нестабилни (но доста евтини). Е аз се изръсих малко повече ама си взех от по-дебелите. Абе за тия пари си заслужават. Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Те стойките имат и добри ,ама за чинелите някои ползвал ли е от тях.Казаха ми за няколко модела от серията DH че звучали добре.Ако някои от вас е докосвал от ламарините на STAGG ,може да каже. Цитирай
bobalan Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 аз съм докосвал. Сплеша звучи що годе добре, но издържа един месец. Това им е недостатъка май ) Цитирай
shaym Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ми аз имам DH сериа и не е лоша преди една година си купих sh сериа и още ми е здрав в момента имам три чинела на стаг и съм доволен от тях. а за чупенето то си е им до барабаниста Цитирай
xSKACOREx Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 (Редактирано) ползвам един райд stagg. не съм обърнал внимание коя серия е, ама ей сега ще отида до репетиционната и ще докладвам. само да спомена, че вече около 6 месеца карам с него (като съм го давал на 10-тина групи (пънк/хардкор) да го ползват за клубни изяви). звучи добре и е напълно здрав! а краша ми е маратон - въпреки нечуваната марка - много съм доволен - карам доста време вече и шуми яко едит: темата беше за стойки. хехе. тъкмо се чудех каква стойка да си взема за кра/еша.. щото карам с една счупена амати. Редактирано Април 6, 2005 от xSKACOREx Цитирай
Henderson Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Аз не съм барабанист, и много не разбирам, но един приятел си купи стойко за чинел на Стаг- от дебелите Беше много доволен до момента в който не я изпусна без да иска - счупи се :green: Така че внимавайте да не падат много много че лесничко се чупят Цитирай
cassaca Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 да пичове и аз скоро видях в джаза една фус-машина много приятна такава като дебелите на уамана стабилна иэглеждаше и беше към 140 лв Цитирай
Recommended Posts