tupoto kopele Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Видяхме го вече в една предна тема....абе мания :recourse:
GroOveR Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 ------> Така бих направил само пред този тук долу
HanSolo Отговорено Юни 15, 2007 Автор Отговорено Юни 15, 2007 :cheers2: ------> Така бих направил само пред този тук долу Мислиш си,че можеш да свириш колкото Иво Иванчев ли,или навярно отдавна си го надминал....... .....или просто,да кажеш браво на някой,който е тук и резултатите му са видими е унизително?
Egon Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Браво. Много добро наистина. Освен чистота и темп на свирене, много интелигентно, не ефектаджийски. Поздравления. HanSolo, мисля, че Мастера не искаше да каже това.
tupoto kopele Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 А тези клипове от кога са ??? Някой знае ли какво прави този човек сега ???
GroOveR Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 (Редактирано) "Браво. Много добро наистина. Освен чистота и темп на свирене, много интелигентно, не ефектаджийски. Поздравления. HanSolo, мисля, че Мастера не искаше да каже това." Който трябва ме разбра Пича си свири готино Редактирано Юни 15, 2007 от ^Drum_Master^
Mozart Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Добър е пича, ама не кефи ! Поне мене не ме ....
GroOveR Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Добър е пича, ама не кефи ! Поне мене не ме .... Е недей така че ей сега някои хора ще ти се скарат
NeonGod Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 (Редактирано) е добре пича с нищо не ми изкефи та шапки долу.иначе спор няма добре си свири пича.но аз бих казъл шапки долу за наи наи наи барабаиста гледаите и ще видите за кво ста въпрос. Редактирано Юни 16, 2007 от NeonGod
The Crow Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Абе вие не разбрахте ли ,че няма най-добър всеки свири нешо по различно от другият.Има добри барабанисти от към техника и много добри,но най-добър няма.Пича свири яко и според мен нямаше нужда от такава тема ,защото в нашите барабанни клипове той вече се беше показал как свири ,ама кой да гледа.Да се направи нова тема само за да се покланяме няма никакъв смисъл.Глупаво е!
GroOveR Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Абе вие не разбрахте ли ,че няма най-добър всеки свири нешо по различно от другият.Има добри барабанисти от към техника и много добри,но най-добър няма.Пича свири яко и според мен нямаше нужда от такава тема ,защото в нашите барабанни клипове той вече се беше показал как свири ,ама кой да гледа.Да се направи нова тема само за да се покланяме няма никакъв смисъл.Глупаво е! Двама сме
makedonetsa Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Абе вие не разбрахте ли ,че няма най-добър всеки свири нешо по различно от другият.Има добри барабанисти от към техника и много добри,но най-добър няма.Пича свири яко и според мен нямаше нужда от такава тема ,защото в нашите барабанни клипове той вече се беше показал как свири ,ама кой да гледа.Да се направи нова тема само за да се покланяме няма никакъв смисъл.Глупаво е! Двама сме Трима сме !
Recommended Posts