Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
  avaavaava написа:
  chlen написа:
  avaavaava написа:
Aми писал съм ако познае някой че ще го кажа...

Ок, явно ще се налучква... Има ли нещо градинарско във фамилията?

Бегай бързо пускай тото бате!!!!!!! :greenball:

Е не така де.

Щото може нещо да се е объркало, обаче доволните от него сме доста тук, че и извън форума. Не така с него, и друго: ако имаш нещо да кажеш, рекламацията се прави пред майстора.

Другото няма да ти казвам какво е.

Отговорено (Редактирано)
  Цитат
Щото може нещо да се е объркало, обаче доволните от него сме доста тук, че и извън форума. Не така с него, и друго: ако имаш нещо да кажеш, рекламацията се прави пред майстора.

Другото няма да ти казвам какво е.

Ами аз му казах на човека че не ми харесва - което е първото.

Можеше да ме предупреди колко ще ми струва -второто.

Аз не съм мутра че да направя нещо друго ....

И на последно място "легендарни" казвам за тези при които съм ходил - други да не се самослагат в подобни квалификаций....

Може и да има доволни но аз не съм и мисля че платих премного пари за нещо което не ми харесва....а и повече няма и да се занимавам точно с това защото бензина дет го харча да ходя до там не го добивам в задния двор..

Така че грубо казано плащаш 150 кинта всичко за нещо което те дразни...да не говорим че има по-малко славни майстори дето биха направили всичко това за 3 пъти по малко пари....

Аз поне съм непосредствен все ще измисля нещо за да стане по-естетично и красиво ,а това беше не мое задължение...

И на всичко отгоре объркани кабели - "ми кат неразбираш не бараи уа!"

Редактирано от avaavaava
Отговорено
  Цитат
Това е грешка! Този който плаща трябва да знае за какво го прави! Ако не е доволен от услугата да изисква

тя да бъде извършена отново до постигане на желаното от него качество, в противен случай сам да иска отстъпка!

Редно е рекламациите да се отнасят първо до майстора, до получаване на заявената и/или предлаганата услуга, а след това да се коментират във форума. Много е трудно човек да се сдобие с добро име в някаква област и едва ли някой ще иска неоснователно да му се прави лоша реклама.

Отговорено
  Gregg написа:
  Цитат
Това е грешка! Този който плаща трябва да знае за какво го прави! Ако не е доволен от услугата да изисква

тя да бъде извършена отново до постигане на желаното от него качество, в противен случай сам да иска отстъпка!

Редно е рекламациите да се отнасят първо до майстора, до получаване на заявената и/или предлаганата услуга, а след това да се коментират във форума. Много е трудно човек да се сдобие с добро име в някаква област и едва ли някой ще иска неоснователно да му се прави лоша реклама.

Аз да не съм теснолинейка, само а напред- а назад да хвърча и да правя рекламаций...

Казах ви човека си заяви съвсем ясно че това му е цената-на мен пък не ми харесва и цената и работата...

Има хора дето ще направят нещата ако не и по-добре на цена 50 лева примерно а не над 100!!!

Нямам нищо против да ми свалят по 3 кожи, но поне да беше станало прфектно а не е!!!

Писах маил четвърти ден нямам отговор!!!

--------------------------------------------------

Стига всички майстори и жичкаджий сте се защитавали и сте си близали раните защото и аз работя за хора и правя неща - НО!!!

АКО ЧОВЕК НЕ Е ДОВОЛЕН НЕ МУ ВЗЕМАМ ПАРИ ИЗОБЩО И НЕ МОГА ДА СПЯ АКО НЯКОЙ НЕ Е ДОВЛЕН ОТ МЕНЕ И НЕ МУ УГОДЯ!!!

Знам че и малките букви бихте ги видяли но има хора дето четат отгоре отгоре та заради тях написах по-едричко.

:huh:

Отговорено

Хора приемете че в мен е грешката - може би просто съм с много висок критерий и незнам какво искам... :bravo:

Но говорихме с човека и според него незвисимо че клиента е недоволен си взема пари колкото си взема. Аз НЕ съм такъв и грешката ми е че очаквам и другите да са такива като мен(което си е съвсем правилно по принцип но по-важен е стандарта който гони майстора - той си взема толкова... :happy: ).

На човека му казах че съм споделил с вас каво мисля относно работата и цената за тази работа,така че това е!!!

Както и да е .

КРАЙ

:drummer:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.