Music_niki Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Да и аз те съветвам, ако искаш да пееш в хор се запиши в хора на Софийските момчета.Но ако пък искаш в музикалното училище в София "Л.Пипков" там вече 2ра година има нова специалност поп и джаз пеене, и аз лично тази година влязох с поп и джаз в музикалното училище.Трябва обаче да имаш все пак някакъв опит и да ходиш много на уроци по солфеж, пеене и т.н.Аз лично пеех до тази година в детска вокална група "Смехоранчета" и там бях от 3 годишен та до сега бях общо 11 години в тази група.Тя е много добра група, обаче е само за деца до 14 годишна възраст.Та това исках да кажа, че аз например имам много голям опит и в пеенето, и в сценичното поведение все пак 11 години в група не са малко.Затова ти си реши, можеш да се запишеш в хора на Софийските момчета и да кандидатстваш след 8ми клас с поп и джаз пеене ако наистина си толкова музикален! Цитирай
CrystallineDry Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 До колкото разбрах човека е на 16 години а вие го пратихте в музикално училище. Човече, ако ти се пее хор-а е страхотно място да го направиш, да разбереш туй унуй за музиката като "наука". Не знам за хор-а на Софийските момчета мисля, че ще поискат малко опит, а ти си начинаещ. Предполагам, че ще намериш и други хорове във София. Идеята да потърсиш и някое читалище е много добра. Успех с музиката и тъсенето. Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Потърси в Двореца на Децата там има голям избор Цитирай
Recommended Posts