SomeoneElse Публикувано Юни 12, 2007 Публикувано Юни 12, 2007 Една песничка, която с моята група направихме преди няколко години. Записчето е абсолютно аматьорско, барабаните са писани, а и на живо са по-добре, защото барабанистът ги направи по-добри, тези са само по спомени Кажете харесва ли ви, както и приемам всякакви препоръки за развитието й (ефекти на китарите примерно ) Басът е изцяло мое творение и изпълнение, останалото си е на другите. Шизофрения Цитирай
Icarus Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Песничката много кефи. На моменти ми напомня малко на Ревю. Което е хубаво де Според мен ако по време на куплета на чистите китари се сложи едно уа-уа ще стане още по-гот. Бих се радвал да я чуя на живо. Браво! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 26, 2007 Автор Отговорено Юли 26, 2007 (Редактирано) Благодаря за похвалата Eсента, живот и здраве, може да скочим към София из някой от клубовете за жива музика, та може и всичките си авторски песни да изпълним... Редактирано Юли 26, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Deezer Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 (Редактирано) Шизофрения винаги ми е харесвала най-много от авторските ви Редактирано Юли 26, 2007 от Deezer Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 (Редактирано) Свежо и приятноОбаче мисля си,че трябва да обърнрте повече внимание на пеенето- не се чува и не се разбира текста.Сигурно е заради записа,но ако го записвате официално-изкарайте вокалите по-напред и сложете беквокали и т.н./мое мнение/. Успех Редактирано Юли 29, 2007 от yotzzo Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 11, 2007 Автор Отговорено Август 11, 2007 Заради саписа е Сега живот и здраве влизаме в студио да позапишем 10 песни, там вече се надявам всичко да е перфектно. Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 ами според мен като се запише ще стане готино парче от това. Успех! Заради саписа е Сега живот и здраве влизаме в студио да позапишем 10 песни, там вече се надявам всичко да е перфектно. Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Идеята е добра . КЕфи ме . Наистина обаче вокала малко трябва да му се даде глас , че ми се струва на заден фон . Цитирай
Recommended Posts