BlackCorsair Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Тва в студио ли е записвано... ..представата ми за студийна продукция вече съвсем се обърка :think: Ама много си го изкривил саунда бе, то се не трае чак на -9 rms, па и офсет колкото си щеш Бас нема, каса нема :evil: Ами това съм искал,това съм направил! Или и тука Джазмени ще ме учат как се прави Метъл !?? Това за баса и касата си е твое мнение! Стила така повелява Ти като си отворен на Sound и като знаеш как се прави Давай- Работи. Аз работа си имам достатъчно. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Аз продължавам да съм фен на звука в Stain Studio като ще е за много пари . напр. - http://www.fyeld.com/03_syco_level.mp3 не можах да отворя този линк, ако можеш кажи ми откаде другаде да я чуя тази песен. Колкото до предпочитанията ти , мога само да кажа че добре си се ориентирал Цитирай
Creeping_Death Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) М да изкажа и моето мнение за песента!!! Ми с група Angerpoint свиря в една репетиционна и мисля, че Drumer-a им е изключителен музикант!!! Също така и, че има много хляб в тях, защото съм свидетел на това, което правят и наистина ми харесва!!! Желая им още повече успехи, а доколкото до качеството на записа!!! BlackCorsair!!!! Мнооо е яко!!! На мен поне изключително ми харесва саунда като цяло!!! Отлична работа бих казал! Редактирано Април 5, 2005 от Creeping_Death Цитирай
Angerpoint Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз лично смятам, че звученето е добро и отчасти е точно това, към което сме се стремяли. Цитирай
jFog Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ]Докато се бъзикаме с Джазмените по форума ,ръчкам туй -онуй тука в студиото си и Ей на такива работи стават Абе който го може си го може.Песента стабилна бе Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Изказвате се изключително прибързано. Дори е дразнещо, когато някой вкарва саунда в някакви норми. А записа на Fyeld, който Switched е сложил е тотално различен като звучене... както и да е :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Боян Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 @Sturmfuhrer Е има си норми бе Фюрка, правила си има, звукозаписът е наука. Добрият звук си има параметри. Да прави човека квот` си иска. Ама да не се пише студио. Щото не е. @Corsair :read: Не нам само как ше дигнеш вътрешната мощност до - 9 dB, min и max sample value ще са ти на 100 %, без да направиш кривня; Нас*ал си всякаква динамика. и си седнал да умуваш, че тъй ти харесвало... Добре, въпрос на вкус да е; Ама по - вероятно да е нисък критерий, липса на знания и слабо чувание. Може и да пропускам нещо. Е поне в тоз форум няма да си сам - има още трима - четирима таквиз великани. бтв На тия хорица пари зе ли им бре? Ако е френдс работа - може . Ама дъл ша са ти френдс енимор .. Иначе рулираш :guitar: :guitar: Ама то повечето тука рулират Със здраве май френд :hello: Цитирай
AXE Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Абе Бояне, вече не мога да се въздържа и ще ти го кажа в прав текст: Какъв си ти, че да се правиш на велик, бе? Я пусни малко твои съвършенни работи да могат другите да се мерят по тях. Супер много дразниш да ти кажа. Честно при това. И процента на полезните ти мнения, за сметка на заядливите, е доста малък по мои наблюдения. Айде, заяждай се сега с мене :arrow: Цитирай
Black Bird Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 (Редактирано) ем нема кво да се каже народа се е изнервил в тая страна Аз само да кажа звук все още не правя но и звук не съм чул в Бг... освен да речем: ФСБ, Щурците.... иначе тез новите се насират от семплери и лупове...И познания от интернет ...и маркова технология Редактирано Април 7, 2005 от Nalbantov Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Абе Бояне, вече не мога да се въздържа и ще ти го кажа в прав текст: Какъв си ти, че да се правиш на велик, бе? Я пусни малко твои съвършенни работи да могат другите да се мерят по тях. Супер много дразниш да ти кажа. Честно при това. И процента на полезните ти мнения, за сметка на заядливите, е доста малък по мои наблюдения. Айде, заяждай се сега с мене :arrow: Това точно ти ли го каза ебаси? А иначе за Боян... ок, пич приемам да е така, защото определено не разбирам достатъчно от материята. Все пак ще ми е интересно и Иван да се изкаже а на мен звука си ми звучи добре Цитирай
Боян Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Абе Бояне, вече не мога да се въздържа и ще ти го кажа в прав текст: Какъв си ти, че да се правиш на велик, бе? Я пусни малко твои съвършенни работи да могат другите да се мерят по тях. Супер много дразниш да ти кажа. Честно при това. И процента на полезните ти мнения, за сметка на заядливите, е доста малък по мои наблюдения. Айде, заяждай се сега с мене :arrow: Проблемът ти е никакъв, малък. С теб е лесно човек да се заяжда - избухлив си и си лесен за ядосване. Теб че те дразня - някак по - приятно ще си прекарвам времето в тоз форум. :guitar: :read: Горе пише цифри. Това не е голо заяждане. Не се правя на велик, човекът прави основни грешки, по - добре да си даде сметка за това. Ако иска, де. :evil: Автобиография няма да ти предложа. Работя в доста добре оборудвано студио. :wall: А за музиката - не е тук мястото за доказване. Като се насъберат повече музиканти - тогава . Поне да се изравнят като бройка с математиците. Айде бъди здрав Цитирай
Black Bird Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 (Редактирано) Ихииииииии м чи то тука супир яко бря кат гледам едни спорят дали мейдън моат да свирят другите са репчат кой по добре знае кво е RMS Ибрее ам инчи музика рядко са пуска сигур да не откраднем некой децибел или по така акорд Редактирано Април 7, 2005 от Nalbantov Цитирай
AXE Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 @Боян - това че се радваш да ме дразниш показва какъв човек си. Ти и без това май само да се заяждаш влизаш във форума (музикант ). Много ценен кадър си Критиката ти може наистина да е основателна и аз нямам нищо против нея. Напротив, даже е хубаво да посочваш грешките на другите. Но имам много против начина, по който го правиш. Можеш просто да кажеш "Пич тука това според мен не е добре, що не пробваш еди как си, тук това не ми харесва, еди кво си не му е наред....." Нарича се конструктивна критика. Твоето е заядлива критика За пореден път обиждаш и потребителите на форума - щом не ти харесва защо влизаш? Аааа да, забравих - за да се заяждаш. Похвално И преди да си пуснал нещо свое е малко трудо хората да уважават мнението ти, още повече че е заядливо. Няма да продължавам спора. Както каза Налбантов нека музиката да е на първо място. Пък и след нея има мноооого неща, които стоят преди това да ти се дразня на мненията и да ти обяснява защо. :guitar: Цитирай
Боян Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 @Боян - това че се радваш да ме дразниш показва какъв човек си. Ти и без това май само да се заяждаш влизаш във форума (музикант ). Много ценен кадър си Критиката ти може наистина да е основателна и аз нямам нищо против нея. Напротив, даже е хубаво да посочваш грешките на другите. Но имам много против начина, по който го правиш. Можеш просто да кажеш "Пич тука това според мен не е добре, що не пробваш еди как си, тук това не ми харесва, еди кво си не му е наред....." Нарича се конструктивна критика. Твоето е заядлива критика За пореден път обиждаш и потребителите на форума - щом не ти харесва защо влизаш? Аааа да, забравих - за да се заяждаш. Похвално И преди да си пуснал нещо свое е малко трудо хората да уважават мнението ти, още повече че е заядливо. Няма да продължавам спора. Както каза Налбантов нека музиката да е на първо място. Пък и след нея има мноооого неща, които стоят преди това да ти се дразня на мненията и да ти обяснява защо. :guitar: :hello: Цитирай
Black Bird Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 хеииий ама и политици има тука :green: амахааа ======= ============ Цитирай
Recommended Posts