Surikat Публикувано Юни 2, 2007 Публикувано Юни 2, 2007 От доста време търся таб на песента на Axel Rudi Pell - Saint Of Fools, албум: Shadow Zone.Ако някой случайно го има да пише. Благодаря! Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 за жалост нямам точно този таб .... имам на broken heart....the clown is dead...when a blind man cries...обожавам Axel Rudi Pell....успех със търсенето!!!!! Цитирай
Regen Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 за жалост нямам точно този таб .... имам на broken heart....the clown is dead...when a blind man cries...обожавам Axel Rudi Pell....успех със търсенето!!!!! На броукън харт, ще има ли някаква възможност да я получа? Благодаря предварително. Цитирай
Metalix Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Guitar Pro таб ли търсиш или Guitar таб? Цитирай
Regen Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Непретенциозен. Колкото по-гитарпро, толкова по-добре, но и другото върши работа. Guitar Pro таб ли търсиш или Guitar таб? Цитирай
Metalix Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 (Редактирано) Непретенциозен. Колкото по-гитарпро, толкова по-добре, но и другото върши работа.Guitar Pro таб ли търсиш или Guitar таб? Неможах да ти намеря за Guitar Pro, но намерих това. Предполагам че ще ти свърши работа. Редактирано Юни 10, 2007 от Metalix Цитирай
Metalix Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Toва го знам. По-друго ми трябва. [; Успях да намеря Guitar Pro формат на песента. Ако и това вече не ти помогне, незнам. Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 ами ще можеш да я получиш естествено .... по мейла ли по скайпа ли да ти я пратя......казвай Цитирай
Regen Отговорено Юни 17, 2007 Отговорено Юни 17, 2007 Много благодаря! Чак сега видях, че сте писали. Поздрави, Андрей ами ще можеш да я получиш естествено .... по мейла ли по скайпа ли да ти я пратя......казвай Цитирай
rocker_vn Отговорено Юни 17, 2007 Отговорено Юни 17, 2007 Toва го знам. По-друго ми трябва. [; Успях да намеря Guitar Pro формат на песента. Ако и това вече не ти помогне, незнам. този файл от линка нещо е повреден и аз искам да ми изпратите табове на аксел руди пел rocker_vn@abv.bg Цитирай
Recommended Posts