Jump to content
Българският форум за музиканти

Yamaha Hs Monitors


Recommended Posts

Здравейте,

 

Наскоро хвърлях по едно око на активни монитори и ми хванаха окото YAMAHA HS 50. Доколкото загрях ги рекламират за наследник на NS.

Някой да има впечатлния от тези монитори? Ако да как бихте ги оценили спрямо други монитори в този клас?

 

Поздрави, Дидо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам впечатления и от двата модела, притежавам 50-тиците и един приятел има 80-десетките, които определено са си по-добрия модел тъй като имат доста повече мощ и обем в ниските ...50-тките са идеални за вкъщи...това което е общото между тях и ен ес 10 е може би в начина по който звучат...леко боцкат в средният регистър и звучат малко по " неприятно" от другите марки монитори които съм слушал и именно в това им е чара...защото колкото микса съм направил досега на 50тките винаги са звучали навсякъде другаде що годе добре, което не важи за миксовете които съм правил на КРК или Алесис МК2 примерно....но разбира се това е абсолютно абстрактно понятие за всеки отделен човек какво значи едно нещо да звучи "добре" и не го налагам на никой...всъщност това бе и причината да си ги купя...тъй като смятам, че ако един микс звучи добре на тях има добри шансове да зазвучи добре навсякъде....въпреки, че това си зависи и от помещението в което се слуша микса безспорно. Аз лично мисля, че си заслужават инвестицията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.