vili Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Дайте препоръки и мнения за самосвика 2000-2500лв за работа по кръчми-ресторанти. Не държа да е нова, ако има вграден вокалист ще е добре.Предлагат ми VA-7 за 2300лв KOLEGA - VZAMISI KORG PA80. RABOTI BARZO O E DOBRA ZA KRA4MA. TOVA E MOETO MNENIE. RABOTILSAM I S ROLAND I PREDPO4ITAM KORG PA80. - PRECENISI I TI. Цитирай
mihail_andreev Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 (Редактирано) Здравей,ако имаш интерес към Ямаха,мога да ти продам една-PSR2000.В много добро състояние е.Има вокалист и т.н.За цената ще се споразумеем.Ако те интересува пиши ми на e-mail:mishoand@abv.bg.Мога да ти дам и ориенталски стилове от А1000. Редактирано Март 2, 2008 от mihail_andreev Цитирай
hi88 Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 И аз съм твърдо за PA'80 ! Изключително добър за цената си!..Все съм си мислел,че имам хубав инструмент(KORG i3),но като пипнах това "ПА",разбрах,че моя "дядо"(93г.) стои като 'черно-бял телевизор" до чисто нов 'New XD Engine Full HD,TFT LCD " . Особено,ако знаеш как да 'бръкнеш" в него и да извадиш това,което ти трябва!..За отбелязване е обаче,че в много от случаите са важни кунките .Виждал съм с очите си хора,които със съвсем семпли инструменти могат да те откажат да свириш ..но въпреки всичко,критерийте за саунд мръднаха доста напоследък,така че,добрата свирка не е излишна,дори и на ..майсторите Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Все пак видяхте ли от кога е темата? Цитирай
Recommended Posts