Spitfire Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 а аз направих моята китара (кремона казанлък) като нова за 20 лева не че нещо се хваля просто видях че става дума за счупено магаре та ето го и моя въпрос аз пробвах с тези лепила и начини който сте посочили и се се отлепя това пусто магаре ако забия 4 малки пирончета ще се промени ли звука? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 Май е време на тази китара магарето да се залепи истински. Купи си лепило Henkel Standard Wood. Малката опаковка е 5 лева в Бриколаж. Изшкури до чисто дърво двете повърхности. Намери дърводелски стяги и измисли как ще притиснеш бриджа. Може да се наложи да подпъхваш трупчета. Като си готов с тези неща мажи и лепи. После стегни добре и изчакай поне 24 часа преди да свалиш стегите. След това за по-сигурно можеш да изчакаш още 24. Ако не ти се занимава занеси китарата на лютериер. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spitfire Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 (Редактирано) Май е време на тази китара магарето да се залепи истински. Купи си лепило Henkel Standard Wood. Малката опаковка е 5 лева в Бриколаж. Изшкури до чисто дърво двете повърхности. Намери дърводелски стяги и измисли как ще притиснеш бриджа. Може да се наложи да подпъхваш трупчета. Като си готов с тези неща мажи и лепи. После стегни добре и изчакай поне 24 часа преди да свалиш стегите. След това за по-сигурно можеш да изчакаш още 24. Ако не ти се занимава занеси китарата на лютериер. Успех! мерси за отделеното време аз пробвах със поксипол ще пробвам и с това на хенкел и да се надяваме че ще издържи на напъна отново мерси ^_^ мн ми е ценна тази китара защото е от баща ми иначе щях да си купя нова :) :lol: :lol: Редактирано Октомври 23, 2010 от Spitfire Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts