jrahnev Публикувано Май 30, 2007 Публикувано Май 30, 2007 Бях слушал Джако Пасториъс преди време с Джони Митчел, вчера и днес се разрових в You Tube, и в изпълнение - Портрет на Трейси, ми направи впечатление, как накрая Джако усили разни кривящи ефекти и направи една микрофония подобна на тези на Джими. После внимателно се загледах в движенията му и намерих страшно много прилики в сценичното му поведение. Днес гледах още едно клипче, където пък просто си свиреше темички изцяло Хендрикс, и размахва тялото си и китарата точно като него. Примирявам се с факта че никога няма да свиря толкова добре като Джако, но пък се изкефих че и той е фен на батко си Джеймс Маршал Хендрикс. Кво ше кажете, в подкрепа на тези мои импресионистки прозрения. Цитирай
Suburban Beat Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 В книжката за Джако подобни импресионистки прозрения изказват и повечето от хората, които са го познавали. Ще да е вярно А и двамата доста са се черпели с химия. Даже повече от доста. Цитирай
jrahnev Отговорено Юни 12, 2007 Автор Отговорено Юни 12, 2007 не съм я чел тази книга, но наистина най - чистосърдечно се изкефих, защото досега не бях попадал на подражание в такъв смисъл, басист спрямо соло китарист, на времето се кефих на Флий с татуировката си на Хендрикс, но тук става дума за нещо доста смело и революционно.....в никакъв случай не смятам че откривам топлата вода все пак а относно химията - надали тя ги е направила такива големи музиканти, казвам го към по - младите Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Джако на младини, като е взел акъла на света, е бил абсолютно чист. Та не е от химията. Химията и алкохола му идват впоследствие, със славата и стреса... Цитирай
Recommended Posts