anubis Публикувано Май 24, 2007 Публикувано Май 24, 2007 здрасти народе,еи го на моито представяне: -мъ4еник съм в 7мо соу(на 6и6ман) -китарист съм -много се кефя на Ill Nino, Iron Maiden, Rammstein, Slipknot, БТР и други -имам един Behringer V-Tone GM108 modeling amplifier и некжо подобно кубе -оби4ам да си свиря у нас,на6те не оби4ат,ама не ме интересува -(наи-важното)мом4е съм -ако по няква слу4аиност ми цъкнете на профила 6е видите 4е събирам група,ако има заинтересовани нека пи6ат Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Не може да си от Седма гимназия и да пишеш с 4 и 6-ци... Моля ти се. Ама много ти се моля. Хипер-гига-мега ти се моля. !!! Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 човека е мъченик там,какво искаш от него,толкова си може. Цитирай
anubis Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 ми хи4 не е кеф там,кво да напрая Цитирай
Recommended Posts