Mephistofel Публикувано Май 24, 2007 Публикувано Май 24, 2007 Тук има едно видео,на което Дейв Мъстейн обяснява някои неща относно записите на последния албум на Megadetn - "United Abominations (2007)", както и използваното оборудване, предполагам,че ще ви е интересно. Enjoy! Цитирай
Telerig Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 (Редактирано) Тук има едно видео,на което Дейв Мъстейн обяснява някои неща относно записите на последния албум на Megadetn - "United Abominations (2007)", както и използваното оборудване, предполагам,че ще ви е интересно. Enjoy! А ето и линк към снимки на гиъра на Дейв - мисля че се вижда много по ясно за какво става въпрос: Dave's Gear Редактирано Май 24, 2007 от Telerig Цитирай
AK-74 Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 тука пък има инфо май за старият му сет http://www.davemustainerig.com/ ... защото е доста по-различен от този дето го представя на видеото. Точно миналата седмица се оглеждах кой забива на маршал ЕЛ34 или 9200 ... а то гледай ти Дейв минал на лайн6 Цитирай
Telerig Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 тука пък има инфо май за старият му сетhttp://www.davemustainerig.com/ ... защото е доста по-различен от този дето го представя на видеото. Точно миналата седмица се оглеждах кой забива на маршал ЕЛ34 или 9200 ... а то гледай ти Дейв минал на лайн6 Да на видеото каза, че сменил маршалите с лайн 6 ...каза че тежали доста повече между другото...и на мене да ми направят сигничър модел и аз ше мина на лайн 6 или квото ще да е ... Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 @Telerig,благодаря за линка,наистина е доста по-подробен. Интересни са ми тези неща,като почитател на Мъстейн.Освен "Marshall"-ите,зарязал е и емблематичните за него "Jackson" летви - минал е на "Dean": http://deanguitars.com/dave_mustaine.php Цитирай
AK-74 Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Освен "Marshall"-ите,зарязал е и емблематичните за него "Jackson" летви - минал е на "Dean": то там положението е като във футбола - който плаща най-много с неговото трико се играе и това може да се променя от сезон за сезон. Немскитге национали примерно май ще сменят Адидас с Найк. 100% китарата му е както той е казал ... пък и кинти изкарава като рекламно лице - маркетинг/реклама му се вика на това и предполагам същото е и със стъпалата. Хората кинти правят а ние им се вързваме - "еййй тоя минал от това на онава, сигурно е по-добро" Поздрави Цитирай
stanbog Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 @Telerig,благодаря за линка,наистина е доста по-подробен. Интересни са ми тези неща,като почитател на Мъстейн.Освен "Marshall"-ите,зарязал е и емблематичните за него "Jackson" летви - минал е на "Dean": http://deanguitars.com/dave_mustaine.php искаш да кажеш че си изпуснал факта че Мъстейн след Джаксън мина на ИСП и чак след това на Дийн? Цитирай
Telerig Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 @Telerig,благодаря за линка,наистина е доста по-подробен. Интересни са ми тези неща,като почитател на Мъстейн.Освен "Marshall"-ите,зарязал е и емблематичните за него "Jackson" летви - минал е на "Dean Ю ар уелкъм май френд Аз също съм фен на Мегадет въпреки, че ме сърбят пръстите да напиша, че зверски ми липсват Марти и Менза в тая група ....както и личи от линка който си дал на китарите Дийн - там има промо клип на парчето A Tout Le Monde в нов аранжимент..който е супер як...с яка мацка...яко пеене ...як клип..яко свирене....ама...на солото като дойде реда и...нъцки братче няма го онова зверско включване на Фридмън...сори лично мнение не ангажирам никой. Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 искаш да кажеш че си изпуснал факта че Мъстейн след Джаксън мина на ИСП и чак след това на Дийн? Очевидно,що ли не си гледам басовете аз... Цитирай
Recommended Posts