killer Публикувано Май 14, 2007 Публикувано Май 14, 2007 (Редактирано) Преди няколко седмици записах един кавър на Неил Заза, качеството на видеото е лошо, тук таме има някоя друга грешка но исках да го споделя с вас а и честно казано нямам много време за да записвам пак. Както винаги очаквам позитивните ви отзиви и конструктивни критики!!! Поздрави!!! Марио Редактирано Май 14, 2007 от killer Цитирай
Тони96 Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Много добро и качествено изпълнение!!! С по-тежък дистър си го направил, което също е добре!!! Накратко, на мене ми хареса !!! УСПЕХ!!! Цитирай
dedomito Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 браво ,много се изкефих . А това направо ме разби и мисля да захвърля китарата и да поема към Тайланд - http://youtube.com/watch?v=KmsqWgWDZiQ&...ted&search= Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 браво ,много се изкефих . А това направо ме разби и мисля да захвърля китарата и да поема към Тайланд - http://youtube.com/watch?v=KmsqWgWDZiQ&...ted&search= Оооо батко ти не се ебавай но има нооо яки попадения от тея дръпнатите....Ебати яките мацки лелеееее...... А тая само това че свири е се брои за 2!!! Иначе Яко!! Цитирай
killer Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 (Редактирано) @ Тони96 радвам се че ти е харесал кавъра, да ... диста е малко тежък, но да ти кажа честно с по малко дист ми се губи динамиката на китарата (вината е в процесора, преди няколко дни в мен беше един Сансамп на Никифена .... само комплименти за ефекта ... размазващ звук). @ dedomito и Old_Shetarhand - Момата свири много гот и изглежда много добре, гледал съм и други нейни кавъри но е една идея малко скована ... все едно са я ковнали с 2 пирона на сцената а иначе вижте един друг представител на расата какъв як кавър е заформил по една игра ..... а ето нещо пак изсвирено от въпросната мацка и пак от Street Fighter guile theme Марио Редактирано Май 25, 2007 от killer Цитирай
dedomito Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Момата свири много гот и изглежда много добре, гледал съм и други нейни кавъри но е една идея малко скована ... все едно са я ковнали с 2 пирона на сцената Вярно е , има нещо такова но точно това и е хубавото , че от страни изглежда че нищо не прави , но всъщност свири доста добре девойчето . Искам да те поздравя за хубавия кавър и най-вече за това , че и аз се запалих по тази песничка I'm Alright . Отдавна нещо не ми е допадало толкова много . Цитирай
killer Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 Благодаря за добрите думи, радвам се че съм успял да те запаля по песента. Парчето е страхотно и от него става страхотно упражнение. Ако имаш възможност намери си от някъде последният албум на Неил Заза, в албума има страхотни парчета. Очаквам в скоро време и твоя версия на песента. Виж концертният вариант на песента, та Заза свири и едни арпежи ... абе мани мани, къса глави!!!! Поздрави!!! Марио Цитирай
Recommended Posts