pe6kars Публикувано Май 13, 2007 Публикувано Май 13, 2007 Ми...време настана да направя ъпгрейд на чинелките. Най-доброто което мога да си позволя (за добро или лошо) е имено Зилджан ЗХТ. Та исках да попитам някой дали може да ми каже каква е разликата в звука на 16"Рок Краш и 16"Медиум Тин Краш? С едната група свирим траш, с другата-готик, та предполагам че Рок Краш-а ще ми вурши по-добра работа, но все пак да питам. 10х предварително! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 13, 2007 Отговорено Май 13, 2007 Ами лично аз не ти препоръчвам рок краш (особено от евтина серия чинели). Рок краш обикновено изисква безумно много бой за да зазвучи, а при евтините серии и многото бой не помага (просто си звучи като желязо). Препоръчвам ти ако можеш да си вземеш медиум, ако пък няма по-добре пробвай медиум тин Успех Цитирай
pe6kars Отговорено Май 13, 2007 Автор Отговорено Май 13, 2007 Аз вече иамам Медиум Тин Краш. Честно казано ми върши много по-добра работа от колкото очаквах. Имаки впредвид, какво четох в форума. Мисълта ми е вторият ми краш какъв да бъде? Когато апочнах да събирам пари си казах че чинелите ми ще бъдат от една серия. Заради динамика и т.н., нали се сещате. И за това питам. Знам че са малко ш*т, ама в момента и за тях зимам малко пари на заем та да си ги позволя. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 13, 2007 Отговорено Май 13, 2007 Абе не са шит...едно време Аматито беше най-якия чинел, който можех да си представя...а като чух Paiste 302 си мислех, че е ебати про-чинела...ZHT са 10 пъти по-яки Ако питаш мен вземи си медиум тин само, че друг размер Цитирай
pe6kars Отговорено Май 14, 2007 Автор Отговорено Май 14, 2007 Абе не са шит...едно време Аматито беше най-якия чинел, който можех да си представя...а като чух Paiste 302 си мислех, че е ебати про-чинела...ZHT са 10 пъти по-яки Ако питаш мен вземи си медиум тин само, че друг размер да мисля другия да е 18" Има едни комплекттт4етта 18"Краш+18"Тотал Чаина и мисля точно такова да си купя. Вутре с калъф, това-онова.... Цитирай
kukls Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 таз тотал чайна също е прилична, абе няма да съжаляваш щом нямаш пари за по скъпи чинели Цитирай
NeonGod Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 абе да ти кажа според мен по добре си земи Медиум Тин Краш.няма кво да се замисляш. Цитирай
Anakon Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Аз вече иамам Медиум Тин Краш. Мисълта ми е вторият ми краш какъв да бъде? Тогава горещо ще ти препоръчам рок креша. Имам такъв от известно време насам - именно Zildjian ZXT Rock Crash. Моят стил на свирене е безобразна смесица от всичко по малко, и съм адски изненадан колко "гъвкав" може да бъде този рок креш и учудващо става и за много други стилове според това как го удряш в дадения момент, разбира се. Щом имаш вече медиум тин-а комбинацията с него ще е перфектна. За моя рок креш съм си взел Zildjian EFX и комбинацията е убийствена. Цитирай
pe6kars Отговорено Май 16, 2007 Автор Отговорено Май 16, 2007 ЕФХ!? Що за серия са тези? Несъм ги чувал! Цитирай
Anakon Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 (Редактирано) ЕФХ!? Що за серия са тези? Несъм ги чувал! Не, EFX е самото чинелче - нещо като хибрид на креш и гонг или китаец. Серията му иначе е ZHT - подходяща комбинация със ZXT рок креша Редактирано Май 16, 2007 от Anakon Цитирай
Recommended Posts