filizka Публикувано Октомври 15, 2020 Публикувано Октомври 15, 2020 (Редактирано) Здравейте,от 3 дена притежавам клавира.Още първата вечер забелязах,че включването му отне 10-15минути.Миналата вечер 40мин чакам и зарежда,но до там.Изключих го включих наново и за 10мин се включи.256мб рам.2.02 версия.Сета го харесах и няма да пипам нищо освен ще допълня 4-5 семпли. Колко време е нормалното зареждане и как мога да отстраня проблема? Редактирано Октомври 15, 2020 от filizka Цитирай
Apple&VSTI Отговорено Октомври 15, 2020 Отговорено Октомври 15, 2020 Не повече от 1 минута зарежда Pa800 , готов за работа.Според описаното от теб клавира има проблем или с Рам-паметта, или е за преинсталиране на ОС. Дано не е само по-сериозен проблема с буфер-рам-чиповете на основният борд, зашото това вече е сериозен проблем и се решава с 5-600лв. Поздрави. Цитирай
filizka Отговорено Октомври 15, 2020 Автор Отговорено Октомври 15, 2020 При човека си се пусна най-нормално.Иначе признаци за рам няма,фъскане,пръщене и т.подобни.Ще пробвам със преинсталация и нов сет,че и този поливината не свири както трябва трябва да се донастрои или направо наново. Цитирай
Apple&VSTI Отговорено Октомври 15, 2020 Отговорено Октомври 15, 2020 Преди 1 час, filizka написа: При човека си се пусна най-нормално.Иначе признаци за рам няма,фъскане,пръщене и т.подобни.Ще пробвам със преинсталация и нов сет,че и този поливината не свири както трябва трябва да се донастрои или направо наново. Съвета ми е да му заредиш Factory_Reset файла, за да зачисти всичко в Юзъра , и след това начисто да му заредиш някой качествен читав сет, ако това не оправи нещата, значи, клавира има хардуерен проблем, дано не е така и човека,който ти го е продал да не се е отървал от него именно и точно по тази причина - Pa800 са известни с дефекти по Main Board-да. Никога не трябва да се зареждат цели сетове върху стар сет, преди да се занули и изчисти всичко юзърско предишно - обикновенно и това също води до описаната от теб ситуация. В текущият сет могат да се изтриват и заместват само стилове и бленди, без да се налага изтриване на всичко, но цял сет върху стар сет - НЕ ! Успех. Цитирай
filizka Отговорено Октомври 15, 2020 Автор Отговорено Октомври 15, 2020 Благодаря,ще пробвам.Сета кой знае какъв е,сигурна съм че е правил сет върху сет,както ми обясняваше ...знам за хардуерните проблеми,дано не е така Благодаря много за съвета. 1 Цитирай
filizka Отговорено Октомври 16, 2020 Автор Отговорено Октомври 16, 2020 Да,оправих се.Изтрих сета и рамта изцяло.Инсталирах друг сет без OS-та и др.Зарежда най-нормално,да чукна на дърво.Остава само да кача 2-3 бленди и да разбера с точност колко рам имам.че показва някакви 2734s. И 765893445 нещо подобно от долу,като трия бленда се увеличава. Цитирай
Recommended Posts