Mandalay Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 всичко гот,но има парчето,които не звучат на български език и това е.за тва политиката на тъпото радио не ме кефи и плюс това,смятате ли,че има толкова много българска нова музика,че да бъде радиото актуално и да се върти както трябва,а не по-голямата му част от ефира да е запълнено със уникално хубави песни,но за времето на баба ми?смятате ли,че има въобще нови български музикални продукти?албумчета,ала-бала!всичко е за да влезеш в историята!от тук на татък нищо.и кво?аз като искам да пея на патагонски и песента ми супер-няма да я пуснат по радийцето еми знаете ли колко ме е*е? edit:и мислите ли,че това радио помага с нещо? Абе, Топси, ти и твойта група не бяхте ли "откритие" именно на БГ радио преди има-няма една година? Що ми се струва, че бяхте БГ таланти... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 аве Mandalay ти Като си толкова БГ настроен, и като даваш акъл как да пишем в Форума, що не си смениш ника , ами се изписваш по този Гаден Англоезичен Начин! Няма ли БГ думички за теб и за Ника ти Цитирай
Topsun Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Абе, Топси, ти и твойта група не бяхте ли "откритие" именно на БГ радио преди има-няма една година? Що ми се струва, че бяхте БГ таланти... пич,кво да ти кажа?и да сме били,това вече е минало.плюс това как мислиш,като сме група от 5 години и имаме 14 парчета,които са готови и записани от преди може би вече 3?те ли са ни открили,те ли са ни пратили да записваме за ПЪРВИ ПЪТ В ПРОФЕСИОНАЛНО СТУДИО?а?мислия,че ти беше от онези БГ таланти май.както и да е.темата е толкова смотана,че по-добре да спрем да пи6ем по нея.това е само реклама за радиото,нищо повече. Редактирано Август 15, 2005 от Topsun Цитирай
Katsko Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 да бе нали знаете че няма такова нещо като "лоша реклама",тъй че който не си пада по такива гейски радиа(в това число и аз)просто ги игнорира,както и те игнорират нас.тука само реклама на БГ радио правите май... Цитирай
imperor Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 QUOTE (VOSTOK @ Aug 12 2005, 02:46 PM) BlackCorsair - не знаех, че си свирил в A Prose - нали става въпрос за същата банда, която се класира за първия етап от Вашата NOKIA Сцена? Ако отговорът е "да" - поздравления, бяхте една от готините групи, по мое мнение трябваше да влезнете в челната тройка... мерси! Сори за оффа ама не се сдържам да се бъзикна: Сега Корсара е на едномесечно турне с една друга група. аве не съм ве! споко , не завиждай! Рабтата не стана! а за оная теза за Английския и Българския на IMPEROR,ша кажа че става ама освен на тия двата езика тогава ще трябва и на Турски,Италиански, Испански, Френски,Холандски,Датски,Немски,Унгарски,Чешки,Полски,Норвежки,Шведски,Португалс ки, Японски, Китайски ,ПАКИСТАНСКИ,ПАТАГОНСКИ, и т.н. според случая Веселяк си ти! Английския си е международен и в изброените държави ще праскате на него и никой няма да ви се сърди. А в Мало Бучино давайте на български, 'щото Цецка общата нищо не отбира от ингилички и не мож' и разтопите сърцето. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 Веселяк си ти! Английския си е международен и в изброените държави ще праскате на него и никой няма да ви се сърди. А в Мало Бучино давайте на български, 'щото Цецка общата нищо не отбира от ингилички и не мож' и разтопите сърцето. Цитирай
Telerig Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Пичове. :hello: ...темата се изроди, разклони, замъгли, изкриви и т.н... а беше толкова хубаво и ясно зададена. Значи тук не става въпрос как да правим музиката си и на какъв език, за Вазов, за чалгата,за метъл, за пари за бусове, за кръчмите, на кой му е весело и въобще за всички такива теми които произлязоха...има един лаф: "брадвата ви не сече вече на едно място" На въпроса - Има едно радио което се е нарекло БГ и се провъзнася за помагащо на БГ музиката или поне с такава идеология Цитирай
Telerig Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Пичове. :hello: ...темата се изроди, разклони, замъгли, изкриви и т.н... а беше толкова хубаво и ясно зададена. Значи тук не става въпрос как да правим музиката си и на какъв език, за Вазов, за чалгата,за метъл, за патриотизъм, за Атака, за БСП, за царя, за господаря, за пари за бусове, за кръчмите, на кой му е весело и въобще за всички такива теми които произлязоха...има един лаф: "брадвата ви не сече вече на едно място" На въпроса - Има едно радио което се е нарекло БГ и се провъзнася за помагащо на БГ музиката или поне с такава идеология беше създадено. Да ама то не пуска БГ групи, които пеят на английски, а такива има наистина много добри и с много качествени неща...примери да не давам, щото са много и не е това най важното. Въпроса е, че такава дискриминация според мен е безсмислена, тъпа и много смешна- да не кажа тъжна. Примери с чужди групи пробили на английски има много и в най различни стилове, както и такива пробили на собствения си език в определена държава или в целия свят. Затова според мен музиката не дрябва да се дели на английска и друга - това е много тъпо и никак не е в защита на българската култура - ако видите ли ние не я пускаме по нашето радио, щото сме патриоти. Това не е патриотизъм, по-скоро идиотизъм. А това, че българският загива и обеднява е съвсем отделен въпрос и изобщо - ама изобщо няма да се спаси с пеене на български или не пеене на английски - това по-скоро се възпитава в училище и в къщи с научаване към четене и по-точно възпитание към култура и изпитване на потребност към четене на книжки, което в по-горна възраст преминава в цялостна потребност към изкуство, но това е друга тема и мястото и не е тука дори и в тоя форум. Твае което мисля по темата за Be Gay радио.... и въобще вече има ли такива дето още го слушат :think: ....щото аз не съм засичал П.С. Корсарич....сори за турнето....щеше да изкараш кинти и да се напием после....карай пак ше се напием по случая тва не пречи. Между другото не завиждам ама хич е...може малко за балерините де - човещинка Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 Пичове. :hello: ...темата се изроди, разклони, замъгли, изкриви и т.н... а беше толкова хубаво и ясно зададена. Значи тук не става въпрос как да правим музиката си и на какъв език, за Вазов, за чалгата,за метъл, за патриотизъм, за Атака, за БСП, за царя, за господаря, за пари за бусове, за кръчмите, на кой му е весело и въобще за всички такива теми които произлязоха...има един лаф: "брадвата ви не сече вече на едно място" На въпроса - Има едно радио което се е нарекло БГ и се провъзнася за помагащо на БГ музиката или поне с такава идеология беше създадено. Да ама то не пуска БГ групи, които пеят на английски, а такива има наистина много добри и с много качествени неща...примери да не давам, щото са много и не е това най важното. Въпроса е, че такава дискриминация според мен е безсмислена, тъпа и много смешна- да не кажа тъжна. Примери с чужди групи пробили на английски има много и в най различни стилове, както и такива пробили на собствения си език в определена държава или в целия свят. Затова според мен музиката не дрябва да се дели на английска и друга - това е много тъпо и никак не е в защита на българската култура - ако видите ли ние не я пускаме по нашето радио, щото сме патриоти. Това не е патриотизъм, по-скоро идиотизъм. А това, че българският загива и обеднява е съвсем отделен въпрос и изобщо - ама изобщо няма да се спаси с пеене на български или не пеене на английски - това по-скоро се възпитава в училище и в къщи с научаване към четене и по-точно възпитание към култура и изпитване на потребност към четене на книжки, което в по-горна възраст преминава в цялостна потребност към изкуство, но това е друга тема и мястото и не е тука дори и в тоя форум. Твае което мисля по темата за Be Gay радио.... и въобще вече има ли такива дето още го слушат :think: ....щото аз не съм засичал П.С. Корсарич....сори за турнето....щеше да изкараш кинти и да се напием после....карай пак ше се напием по случая тва не пречи. Между другото не завиждам ама хич е...може малко за балерините де - човещинка егаси и Патоса! Откаде ти такова вдъхновение ве!? Цитирай
Mandalay Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Абе, Топси, ти и твойта група не бяхте ли "откритие" именно на БГ радио преди има-няма една година? Що ми се струва, че бяхте БГ таланти... пич,кво да ти кажа?и да сме били,това вече е минало.плюс това как мислиш,като сме група от 5 години и имаме 14 парчета,които са готови и записани от преди може би вече 3?те ли са ни открили,те ли са ни пратили да записваме за ПЪРВИ ПЪТ В ПРОФЕСИОНАЛНО СТУДИО?а?мислия,че ти беше от онези БГ таланти май.както и да е.темата е толкова смотана,че по-добре да спрем да пи6ем по нея.това е само реклама за радиото,нищо повече. Не се засягай, де. Просто ми беше чудно защо отношението ти към БГ Радио се е променило. Пък мен същото радио не пожела да ме "открие" :green: BlackCorsair, ника ми не е англоезична думичка, ами азиатска. Ако не вярваш, погледни тук И на български си звучи така. За съжеление, не навсякъде мога да го използвам на кирлица, за това е на латиница. Все още езика на интернет е английския. Пак казвам: Нямам нищо против английския или който и да е друг език. Но да твърдиш, че българският е език за чалга и че не става за хубава музика... това е просто смехотворно. От там нататък, на какъв език ще говориш, пишеш, пееш и т.н. си е право на личен избор. Цитирай
Telerig Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 егаси и Патоса!Откаде ти такова вдъхновение ве!? - От "Trivium" Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 - От "Trivium" ХОХОХОХО шшш ти не се смей , ами чуй Младежите как Забиват Цитирай
Smokejack Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 - От "Trivium" ХОХОХОХО шшш ти не се смей , ами чуй Младежите как Забиват Чух ги бе,смърт са. Вокала малко ме дразни ама иначе са изроди Цитирай
Telerig Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Чух ги бе,смърт са. Вокала малко ме дразни ама иначе са изроди Кво ти няма ве - днеска цял ден слушам Suffocating Sight на "repeat" То бива бива ама.... Цитирай
Recommended Posts