the_gorer Публикувано Май 3, 2007 Публикувано Май 3, 2007 Наскоро попаднах на тази полска компания за custom китари: http://rekguitars.com/english.php?site=cat След фурора на китарите Рен (Ran), които направиха сигничър модел на Jeff Waters от Annihilator, ето че отново от Полша се задават Рек! Не знам дали нарочно е търсено някакво сходства в името, но тия китарки на Рек (което може да е просто деривативно от Марек, да речем ) ми направиха много приято впечатление. Изглеждат барнати и май си струват парите. Enjoy. Цитирай
stanbog Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 (Редактирано) мнооооого яко изглеждат. даже по ми харесват от Рен, защото не са толкова фиксирани да правят предимно метъл-китари. само цени не видях никъде? (сигурно е за добро де...) Редактирано Май 4, 2007 от stanbog Цитирай
the_gorer Отговорено Май 4, 2007 Автор Отговорено Май 4, 2007 само цени не видях никъде? (сигурно е за добро де...) В сайта им срещу всяка китара вместо фиксирана цифра пише, че цената е на пазарлък. Цитирай
Recommended Posts