Black Bird Публикувано Ноември 1, 2004 Публикувано Ноември 1, 2004 една песен за духовния покой http://dimitar.audioshot.net/music/balkan.mp3 мнения моля регардс Димитър Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Браво, страхотно. Това за мен се нарежда до Morning и Upon My Soul !!! Между другото какво имаш предвид под "различни сме" - стилово ли? Зодиата ми е Риби. Слушал ли си Borislav Mitic? Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Браво, страхотно. Това за мен се нарежда до Morning и Upon My Soul !!! Между другото какво имаш предвид под "различни сме" - стилово ли? Зодиата ми е Риби. Слушал ли си Borislav Mitic? Мерси френд!!! когато чуя подкрепа от сродна душа виждам че има смисъл..... Риби хммм не не съм го чувал....... благодаря ти агейн!!!!! твой Димитър бтв. Солото е малко прецакано но тва ми хрумна за 5 мин .. общти Дрънканици.. хахахх трябва да се потрудя...... от 2 дена правя по 8 клмтра преходи в планината и просто тва ми хрумна....... Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Ти коя си, че те притесняват рибите? А и за различието не разбрах съвсем!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Ти коя си, че те притесняват рибите? А и за различието не разбрах съвсем!!! Стрелец няма проблем просто ти звучиш по друг начин но е много грабващо свиренето ти!!! Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Мерси!!! В случая това е просто една от насоките, в които съм записвал. Имам и много по-различни неща (също и на Балканска тематика). Но всичко с времето си !!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Мерси!!! В случая това е просто една от насоките, в които съм записвал. Имам и много по-различни неща (също и на Балканска тематика). Но всичко с времето си !!! аве незнам от къде те познавам кога си ми писал какво ли много съм зле..... с помненето едно време си мечтаех и аз да стана шред мастер... ама не ми бил описано... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 http://dimitar.audioshot.net/Video/DimitarNalbantov.wmv е до тук стигнах да мажа яката.... с това смесване и програми спрях да свиря... а пък така искам да ис върна и малкото техника...... Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Няма никакво значение дали си SHRED MASTER или не. Музиката се дели единствено на хубава и лоша !!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Няма никакво значение дали си SHRED MASTER или не. Музиката се дели единствено на хубава и лоша !!! да де ама Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Това е страхотно! Най-доброто от твоите неща, които съм слушал, по мое мнение. Повече ми харесва първата част, преди да започнат солата. Първото акустично соло има изписано "Мейдън" върху себе си като ембиънс Ако бях аз, бих вкарал повече пространственост в звука (нали е Балкан ) - в смисъл да създава впечатление все едно си се качил на Балкана със супер мощна апаратура и музиката ти ехти След това и бих продължил да доразвивам първоначалната тема, без солачките. Но не съм аз Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 2, 2004 Автор Отговорено Ноември 2, 2004 Това е страхотно! Най-доброто от твоите неща, които съм слушал, по мое мнение. Повече ми харесва първата част, преди да започнат солата. Първото акустично соло има изписано "Мейдън" върху себе си като ембиънс Ако бях аз, бих вкарал повече пространственост в звука (нали е Балкан ) - в смисъл да създава впечатление все едно си се качил на Балкана със супер мощна апаратура и музиката ти ехти След това и бих продължил да доразвивам първоначалната тема, без солачките. Но не съм аз thanks Dude! Цитирай
RGB Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 Сега прослушвам новите неща които са се появили тук напоследък... щото не съм влизал във форума известно време. Е това ме впечатли ,мамка му ...добра работа ! Бравос... В момента го слушам за трети път ! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 5, 2004 Автор Отговорено Ноември 5, 2004 Сега прослушвам новите неща които са се появили тук напоследък...щото не съм влизал във форума известно време. Е това ме впечатли ,мамка му ...добра работа ! Бравос... В момента го слушам за трети път ! Мерси! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 6, 2004 Отговорено Ноември 6, 2004 Нейсе я чух ман, много яко страшно ме кефи момента при солото когато си дублирал баса с ниски струнни...просто ме размазва от кеф ) Ако знаеш колко реклама съм ти ударил един ден като ти потрябва Пи Ар да се сетиш за мен ей РЕСПЕКТ - сорри ама няма по големи букви Цитирай
Recommended Posts