solo5 Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 аз я пробвах днес тази китара цената и беше 280лв много е удобна с много приближени струни към грифа но за свирене след 20 прагче е много неудобна много странно са направили фолмата на корпуса включиха ми я ама само на чисто във вторник ще идвам пак във варна и тогава ще я пробвам повече Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 абе ти дотам ли си изял всичко по грифа, че свириш здраво над 20то прагче Цитирай
Armaggideon Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2315 :guitar: ама пич на втора страница от форума Китара е тази тема, преглеждай поне първите три-четири страници преди да пускаш нова тема, тази седмица се коментираше същата китара. Buy one, get one free Цитирай
solo5 Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 абе ти дотам ли си изял всичко по грифа, че свириш здраво над 20то прагче ... са изказа тъпу (какво значение има, ти ако си купуваш китара за пиянски песни само с 5 позиции ли ще я вземеш Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 (Редактирано) явно чувството ти за хумор е доста ограничено, но пък и умееш тънко да обиждаш а като цяло поне едно мерси можеше да кажеш, че ти помогнах, ама май още не си на това ниво. лек ден и умната - за мен вече е ясно Редактирано Април 2, 2005 от kitaratapesho Цитирай
solo5 Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 ... ами аз държа на майтап, ама май ти не държиш Цитирай
solo5 Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 звъннах на магазин Фактор във Варна иго питам колко е гаранцията, а продавача ми се изцепи, че нямало гаранция, по принцип нямало гаранция, то нямало електроника това нормално ли е че навремето за Кремоната ми една година гаранция дадоха. Мисля, ако стока се продава без гаранция е нарушение на правата на потребителите и би трябвало за има санкция. ... ама в същото време много се навих на тази китара Цитирай
solo5 Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Да ми е чесита Днес я напазарувах от магазина на Фактор във Варна Цитирай
Atari Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами да ти е честита - направи и едно ревю тука да знаем как е Цитирай
solo5 Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Засега мога да кажа само, че е много удобна ... все едно че само на нея съм свирил Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 абе ти дотам ли си изял всичко по грифа, че свириш здраво над 20то прагче ... са изказа тъпу (какво значение има, ти ако си купуваш китара за пиянски песни само с 5 позиции ли ще я вземеш Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 абе ти дотам ли си изял всичко по грифа, че свириш здраво над 20то прагче ... са изказа тъпу (какво значение има, ти ако си купуваш китара за пиянски песни само с 5 позиции ли ще я вземеш Цитирай
Recommended Posts