rossivo Публикувано Април 28, 2007 Share Публикувано Април 28, 2007 Здравейте! Имам следният проблем-купих си Ямаха ПСР-340 и искам да я свържа с компютъра MIDI - GAME PORT.Искам да попитам това възможно ли е и с какъв софтуер става? Благодаря на всички предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AfterAll Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 Здравейте! Имам следният проблем-купих си Ямаха ПСР-340 и искам да я свържа с компютъра MIDI - GAME PORT.Искам да попитам това възможно ли е и с какъв софтуер става? Благодаря на всички предварително! РАЗБИРА СЕ чЕ Е ВЪЗМОЖНО ! ТРЯБВА ТИ МИДИ КАБЕЛ ОТ ТЕЗИ КОТО СЕ СВЪРЗВАТ ПРЕЗ ГЕЙМ ПОРТА. И ПРОГРАМА ДА РЕчЕМ : CAKEWALK или CUBASE МАЛКО НАСТРОЙКИ НА МИДИ ПОРТОВЕТЕ, ПО ЗАДЪЛБОчЕНО ПОЗНАВАНЕ НА УПОМЕНАТИТЕ ПРОГРАМИ И ТЪРПТНИЕ.УСПЕХ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rossivo Отговорено Април 28, 2007 Автор Share Отговорено Април 28, 2007 Кабелите днес ги купих.Сега остава да намеря програмките и да ги разуча.Едно огромно: БЛАГОДАРЯ ! Ако още някой се сети да каже нещо полезно на един новобранец,ще съм ви много благодарен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 (Редактирано) Хубаво е , че все пак си си купил кабелите , аз търсих миналата година ,не можах да намеря и накрая от нета изрових някаква схема , напазарувах си части и си направих кабела сам. Важното за да подкараш нещата е да настроиш в програмата която смяташ да ползваш в сетингсите - миди портовете . Аз лично ползвам Tracktion 2 , в нея слагам плъгини ВСТ и всичко върви ОК , хубавото е че накрая можеш да експортваш записаното направо на уейв и да го миксираш в разни парчета. Като плъгини ти препоръчвам - FM7 . Ако не ти е ясно за програмите и плъгините , просто прочети темите във форума . Успех Редактирано Април 28, 2007 от dedomito Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rossivo Отговорено Април 28, 2007 Автор Share Отговорено Април 28, 2007 Ами тази програма: "Tracktion 2" откъде мога да я сваля,че нещо не мога да я намеря? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Април 29, 2007 Share Отговорено Април 29, 2007 колега , няма да се пЛуашиш , пиши ми на скайпа dedomito1 , привечер и ще ти я пратя , тя е около 23МВ , даже имам и подготвени скрийн шотове с настройките .Или ми пиши ЛС . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rossivo Отговорено Април 29, 2007 Автор Share Отговорено Април 29, 2007 Благодаря ти много за отзивчивостта и услужливостта.Щом е 23Мб ,може би по-бързо и лесно би станало, ако програмата и обясненията ги разцепиш в три архивни файла от по 8Мб и ми ги пратиш на емейла: ivobest@gmail.com П.С. Понеже трафика през скайп е много бавен.Но ,ако не ти е удобно съм съгласен по всякакъв начин! Още веднъж много ти благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts