motorbreath Публикувано Април 28, 2007 Публикувано Април 28, 2007 С един приятел певец записахме песен не стана много добре ама за първи път заедно и един приятел го обработва.Хм кажете си мнението и къде са ни грешките(без тва че изпуснах един куплет(аз съм китарист бтв) ). Under the bridge Цитирай
ultramega Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 браво гупата и песента сте я уцелили на 100%. поздравявам ви за избора изсвирено добре, ама вокала май трябва да порепетира(според мен де, не съм много вещ в тея работи ама май отвреме навреме излиза от тоналността) иначе още веднъж браво Цитирай
to6kata Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 евалата супер яко е искам специално да поздравя китариста... звука си го издокарал направо като в оригинала а и много добре свириш и според мене мааалко трябва да порепетира вокала, но иначе браво Цитирай
dedomito Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 КАто изпълнение е много добро , лично на мен много ми хареса докарания звук на китарата , както и свиренето . Относно вокала смятам , че пее доста добре , но явно е бил без настроение докато е е записвал и за това звучи така на определени моменти . Скоро ги гледах RHCP на някакъв концерт в Москва и мога да кажа , че вокала пееше доста зле на живо ,така че няма страшно щом има брашно !. Повече настроение и двулитровки Каменица и ще стане 1 към 1 . Поздравнявам всички музиканти , които са се трудили по парчето :punk_guitar: :punk_guitar: :punk_guitar: :thumbs_up: Цитирай
stratocaster Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 по принцип RHCP ми бъркат някъде в червата, но вие добре сте се справили само малко по-ритмично да изпее нещата вокала, че на места се разминава доста иначе браво Цитирай
Recommended Posts