cold Публикувано Април 26, 2007 Публикувано Април 26, 2007 MXR Dynacomp ili BOSS CS3? Какви са ви мненията ? Кое от 2 те бихте избрали и защо? Цитирай
bigjav Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 Boss CS3 върши чудесна работа за парите си. Из нета има доста линкове за ъпгрейдване на педала, за още по-добри характеристики. МХR не съм го ползвал и не мога да дам мнение, но виж MXR. Ако случайно решиш, имай впредвид, че продавам Boss CS3 в гаранция и отлично състояние за 75 лева. Цитирай
cold Отговорено Май 2, 2007 Автор Отговорено Май 2, 2007 Да, знам за твоята оферта мерси. Не знам защо, но от известно време всички босс педалчета ми звучат някакси синтезирано, изкуствено - ако мога така да го кажа. Звука им ми се струва 1 студен - все едно саунда иде от клавир, а не от китара. Лично аз бягам от просерорния звук( така ме кефи), а те (босс ефекти) като че ли точно на там клонят. За цената спор няма ! Цитирай
Recommended Posts