Pliun4o Публикувано Април 24, 2007 Share Публикувано Април 24, 2007 Предполагам че има вече такава тема закоето се извинявам че пускам още 1. Трябва ми програма на която да се запиша тоест да махна гласа на вокала и да го заместя с моя глас. Също ако може ми обясните как да работя с нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Април 25, 2007 Share Отговорено Април 25, 2007 Такава програма за махане на глас от цялостен микс не съществува Или поне тези които се опитват да го правят не го правят както трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pliun4o Отговорено Април 25, 2007 Автор Share Отговорено Април 25, 2007 а как е направен записа в тази тема http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=21968 ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pliun4o Отговорено Април 27, 2007 Автор Share Отговорено Април 27, 2007 Айде бре хора никой ли не знае или ви мързи да напишете няколко реда? Се едно съм ви накарал да отидете до южния полюс и да се върнете обратно за отрицателно време!Само програмката кажете коя е и как се работи с нея... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Април 27, 2007 Share Отговорено Април 27, 2007 ми ако не те мързи да търсиш има доста писано за това как НЯМА ТАКАВА ПРОГРАМА ама ти си упорит.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pliun4o Отговорено Април 28, 2007 Автор Share Отговорено Април 28, 2007 а как е направен записав тази тема http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=21968 ? Хмм като няма как е направен записа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 ми има едни неща наречени backing tracks намират се из онуйъъъъ такова, интернет му викаха май Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AfterAll Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 да,такава програма засега не е измислена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts