Black Bird Отговорено Април 25, 2007 Автор Отговорено Април 25, 2007 Аз мога само да кажа - ЕВАЛА ма то си е ясно Благодарим! Радвам се че те кефи! Цитирай
alrock Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Много е добро. В първата версия ми хареса, че си решил да пуснеш толкова ниски честоти.Поне на мен ми звучи по-Fairy-tales.Харесва ми като художествено решение.Само че ми се иска да са малко по-дозирани ниските...(Слушам го на монитори ямахи сас суб)Естествено това е и въпрос на вкус. Второто си звучи ок, но я няма тази...магичност. За свиренето както винаги няма какво да се каже освен... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 26, 2007 Автор Отговорено Април 26, 2007 (Редактирано) Финална Версия! 4:49 min http://nalbantov.muzikant.org/Dimi_Nalbant...-tales_2007.mp3 Enjoy! Редактирано Април 26, 2007 от Black Bird Цитирай
Black Bird Отговорено Април 27, 2007 Автор Отговорено Април 27, 2007 (Редактирано) @alrock Моля провери ми последния вариант на мониторите ако имаш възможност? http://nalbantov.muzikant.org/Dimi_Nalbant...-tales_2007.mp3 Песента е цяла и пресмесена , но пак на слушалки АКГ и колонки за ПЦ Креатив Редактирано Април 27, 2007 от Black Bird Цитирай
alrock Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 (Редактирано) @alrockМоля провери ми последния вариант на мониторите ако имаш възможност? http://nalbantov.muzikant.org/Dimi_Nalbant...-tales_2007.mp3 Песента е цяла и пресмесена , но пак на слушалки АКГ и колонки за ПЦ Креатив Чух го както на ямахите така и на креативки а също и на акг слушалки(по случайност в работата ги има)...и ми хареса и на трите. Камбанките избиват повече на ямахите отколкото на креатив-ките, но си мисля че ако решиш да ги дръпнеш надолу ще се сбият честотно с останалото.Може би с по бързо и точно движение на панорамите за да разминат китарите...Обаче са много ефектни особено на слушалки. Ниските са супер Китарите на ямахите звучат още по-добре. Ако това е револвера.. Иначе парчето си плаче за 5.1...Може да стане още по-магично. Пробвах го на автоматични настройки през пулта но това си е микс, освен това мп3...и естествено не стана така както би могло...Колегите ми обаче бяха доста впечатлени, така че имаш поздравления както от мен, така и от тях. Абе, тия хора не знаят какви музиканти имаме... Редактирано Април 27, 2007 от alrock Цитирай
Black Bird Отговорено Април 28, 2007 Автор Отговорено Април 28, 2007 Ееее alrock!!! Мерси за отделеното време!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Радвам се ,че и на колонки става звучец Цитирай
Geo Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Той Дими и без това си е художник...Обаче и с музиката си рисува,че и разказва-това го могат само големите майстори. Цитирай
alrock Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Ееее alrock!!! Мерси за отделеното време!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Радвам се ,че и на колонки става звучец Той Дими и без това си е художник...Обаче и с музиката си рисува,че и разказва-това го могат само големите майстори. Естествено, че ще отделя време. И аз като всички...Ако нещо ми харесва искам да дам нещо, колкото и малко да е то...за да стане...така че да ми въздейства...(Егоизъм но...) Другото за което ме е яд(в такива сучай) е, че не разполагам(естествено) в къщи с апаратурата, която е на работата ми за да ги направим (без пари, за идеята)5.1., но това за съжаление в момента са празни приказки... Гео ти също си бас мастер. Поне от това което съм чувал във форума от теб... Цитирай
Recommended Posts