yotzzo Публикувано Април 22, 2007 Публикувано Април 22, 2007 През почивните дни хората се събират по разни поводи с цел разпускане-карти,шах,риболов,бира,футбол.С едни приятели се събираме на джаз-слушаме,говорим,свирим. Ето какво се получава Нещо като разговор,струва ми се Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 (Редактирано) Нещо май басистчето ви не знае още верните тонове - с тези приплъзвания, мазни и лиги по контрабаса немаше да мине, ако не беше такова парчето? ...Или то за това е "такова" - мазно де? Китарата каква е - некъв 70-тарски Гибсън, може би... Барабаниста да се научи да свири ритмично, да знаете - какви са тези свободни удари по никое време в никое темпо! Егати разговора ни предоставяте - от заекващи, лигльовци и свободомислещи самозванци! Айдеее! Иначе е добро парчето - за сън edit: 1. От втория път го свалих - нещо не ме пусна веднага! 2. С тези 320kbps и кофти сървър, какво целите?! Редактирано Април 27, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
yotzzo Отговорено Май 1, 2007 Автор Отговорено Май 1, 2007 Колеги,аз винаги ви критикувам,когато нещо ваше не ми хареса.Може би някои от вас ми се сърдят.Сега имате възможност да ме критикувате на воля!Молим не се притеснявайтеКритичните мнения помагат на мислещите музиканти.Другите да се обиждат колкото си искат... Инди,благодаря за мнението,ще се радвам да се срещнем някой ден Цитирай
Recommended Posts