TheNightRider Публикувано Април 21, 2007 Публикувано Април 21, 2007 Абе сега се сещам да питам... преди време както си ръчках тремолото и най-смело си имитирах мотор, по закона за всеобщата гадост ръчката на тремолото се счупи и половината резба от нея остана вътре... има ли некъв начин да се поправи? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2007 Отговорено Април 21, 2007 Най-добре си вземи нова ръчка. не си играй да оправяш счупената. Заседналото парче от старата ръчка можеш да извадиш като пробиеш в него тънка дупка със свредло 2 милиметра, после с фин метчик с лява резба направиш нарез и навиеш болт (пак с лява резба естествено) вътре. При стягането си той ще развива парчето и ще го извадиш. После слагай новата ръчка. Цитирай
Raxus Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Аз имам една ръчка у нас и мого да ти я шитна ако си Пловдив Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 ^^ @the_gorer Линкът в подписа ти е велик, отдавна не съм се хилил така! Мерси (: Цитирай
Чортов Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Първо ако наистина половината резба е останала върте най - добре е да се посъветваш с "разбирач", за да не направиш нещата по - зле. И ако намериш такъв той би могъл да ти помогне А за линка - нямам думи Цитирай
Flanker Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Брей искрено и лично...седем дни в седмицата-клизма,седем дни-в кафяво... TheNightRider как успя да счупиш ръчката? :о Иначе взимай новата и да почваме дует с мотори Цитирай
stratocaster Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 виж в раздела за Ремонт на муз. инструменти там един имаше същия проблем и сме му обяснили как да извади счупеното парче Цитирай
liquid_death Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Туй с акането е супер добро!Мноо кефи, мноо метъл! Сори за офа. Цитирай
TheNightRider Отговорено Април 23, 2007 Автор Отговорено Април 23, 2007 Хахаха. И аз се попилях на линка. Ама кво да ви разпраям... в тийнпроблем съм регнат от година и половина. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Чак сега ли ми видяхте подписа? Този линк ми го прати виден съфорумец. Браво, по-добре да питаш и да ти се отговори, отколкото да сереш неконтролирано, нали? Добре е, че младежта пита и се интересува и взема съответните мерки. Иначе досега да сме се офърляли в лайна до кръста. Цитирай
lizardman Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Е тва е няква гавра, сериозно ли мислите че е истина. Някъв пич се ебава. Как пък чак сега му видяхте подписа, не ви ли примами с думата "велико"(катко примами мен) Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Абе сигурно някой се ебава, ама е квалитетно. Цитирай
liquid_death Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Що бе... случва се жените да акат! и това според мен е супер секси!Много се кефя!Много метъл!А бе, АНУСА Е БОГ! Цитирай
gpav Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Незнам ама треа да преименуваме темата Тва наистина голямо акане е паднало!! Иначе по проблема stratocaster e прав !! В изработка и и ремонт на музикални инструменти има мн по темата!! Цитирай
fluti Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 В това развитие на темата, мисля добре ще се вържат Акащи Джуджета с хита "Дед Мороз" Цитирай
Recommended Posts