Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Абе сега се сещам да питам... преди време както си ръчках тремолото и най-смело си имитирах мотор, по закона за всеобщата гадост ръчката на тремолото се счупи и половината резба от нея остана вътре... има ли некъв начин да се поправи? :punk_guitar:

Отговорено

Най-добре си вземи нова ръчка. не си играй да оправяш счупената.

Заседналото парче от старата ръчка можеш да извадиш като пробиеш в него тънка дупка със свредло 2 милиметра, после с фин метчик с лява резба направиш нарез и навиеш болт (пак с лява резба естествено) вътре.

При стягането си той ще развива парчето и ще го извадиш.

После слагай новата ръчка.

Отговорено

Първо ако наистина половината резба е останала върте най - добре е да се посъветваш с "разбирач", за да не направиш нещата по - зле. И ако намериш такъв той би могъл да ти помогне

А за линка - нямам думи :)

Отговорено

Брей искрено и лично...седем дни в седмицата-клизма,седем дни-в кафяво... :)

TheNightRider как успя да счупиш ръчката? :о Иначе взимай новата и да почваме дует с мотори :):)

Отговорено

Чак сега ли ми видяхте подписа? ;)

Този линк ми го прати виден съфорумец.

Браво, по-добре да питаш и да ти се отговори, отколкото да сереш неконтролирано, нали?

Добре е, че младежта пита и се интересува и взема съответните мерки.

Иначе досега да сме се офърляли в лайна до кръста. :recourse:

Отговорено

:recourse:

Е тва е няква гавра, сериозно ли мислите че е истина. Някъв пич се ебава. Как пък чак сега му видяхте подписа, не ви ли примами с думата "велико"(катко примами мен;))

Отговорено

Що бе... случва се жените да акат! и това според мен е супер секси!Много се кефя!Много метъл!А бе, АНУСА Е БОГ!

Отговорено

Незнам ама треа да преименуваме темата :recourse: Тва наистина голямо акане е паднало!!

Иначе по проблема stratocaster e прав !! В изработка и и ремонт на музикални инструменти има мн по темата!!