salt Публикувано Април 20, 2007 Share Публикувано Април 20, 2007 Търся някакъв плъгин с който да мога да променям характеристиката на звукоизвличането на даден певец.Не ви говоря за плъгини като Antares throat.Имам я но , не знам дали такова нещо е измислено.Говоря ви за инструмент с който да променям мястото на резонанса на различни вокали(а,ъ,о, у)Например, някой ако е пял с оперна постановка, да може да се промени чрез някакъв алгоритъм начинът на звукоизвличане и да звучи все едно пее със друга постановка , като поп певец напраимер.Не знам дали сте ме разбрали,но най-вероятно това нещо което търся все още не съществува, пък може и да има нещо такова.Целта ми с този софтуеър е да изравня воклаите , така че да звучат на едно място (говоря не за гласове) а за гласни .И ако може да анализира къде е изпято а, къде у... и така.. Едва ли ще има такава джаджа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Април 22, 2007 Share Отговорено Април 22, 2007 Търся някакъв плъгин с който да мога да променям характеристиката на звукоизвличането на даден певец.Не ви говоря за плъгини като Antares throat.Имам я но , не знам дали такова нещо е измислено.Говоря ви за инструмент с който да променям мястото на резонанса на различни вокали(а,ъ,о, у)Например, някой ако е пял с оперна постановка, да може да се промени чрез някакъв алгоритъм начинът на звукоизвличане и да звучи все едно пее със друга постановка , като поп певец напраимер.Не знам дали сте ме разбрали,но най-вероятно това нещо което търся все още не съществува, пък може и да има нещо такова.Целта ми с този софтуеър е да изравня воклаите , така че да звучат на едно място (говоря не за гласове) а за гласни .И ако може да анализира къде е изпято а, къде у... и така..Едва ли ще има такава джаджа... MAЙ ИМАшЕ НЕщО НА ЯМАХА АКО НЕ СЕ ЛЪЖА "МИРИАМ" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AfterAll Отговорено Април 28, 2007 Share Отговорено Април 28, 2007 VOCALOID MIRIAM Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts