baitanas Публикувано Април 20, 2007 Публикувано Април 20, 2007 Бях забравил, че има такъв раздел. Напоследък взех по често да се навъртам и реших да драсна няколко реда за себеси. Казвам се Атанас Иванов, роден съм на 16.01.1971г. От Варна съм. По музиката се запалих когато по големия брат на мой приятел ме заля със записи и информация, бях 12 годишен, след това нашите ми купиха първата китара (Орфей). Учих се да свиря като частен ученик при няколко музикални педагози. Вече в по зряла възраст започнах отвреме на време да свиря по разни кръчми из Варна и курортите... с това май се изчерпват музикалните ми постижения... През останалото време си свиря вкъщи. Много ми харесва форума, освен, че има много информация също и много ме забавлява...благодаря за вниманието...мир и любов и успехи на всички!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Април 21, 2007 Отговорено Април 21, 2007 привет!! макар и с малко закъснение от това, което сме чули в твое изпълнение само :recourse: :recourse: Цитирай
dedomito Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Ами форума наистина е много готин и чудесно уплътнява времето . Лично аз намерих някой приятели с които кореспондирам и обменям идей и е много яко . Желая ти творческо вдъхновение и двулитровки бири за настроение Цитирай
Тони96 Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Ами все още не е късно, да успееш в музиката!!! Но и да набравиш, "големият бум", най-важното е, че се занимаваш с такова прекрасно изкуство, като Музиката!!! Пожелавам ти много творчески УСПЕХИ!!! Цитирай
Recommended Posts