Dylan_101 Публикувано Ноември 1, 2004 Share Публикувано Ноември 1, 2004 Здравейте, ето линк към един мой соло-проект: http://www.soundclick.com/bands/3/destructivepotential.htm засега там има само едно парче (Bragg Difraction) и то в много недовършен вид, но се надявам скоро да има и повече. Също така там имa и семпли на zoom GFX-4 + software speaker simulator дизайнд бай ми:-) Сайта иска регистрация, но всеки който се регистрира може да ъплоудва мп3! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Ноември 10, 2004 Share Отговорено Ноември 10, 2004 Ia zemi dai edin link ot oneia tvoite pesniovki a ne se pravi na drysh mi shapkata ... s teia sempli ... postni niakoe maniashko par4e be alooooo znam 4e imash ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Ноември 10, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2004 Абе имам все некви недовършени неща в които все нещо не си е на местото... Пък нали става въпрос за бандата няма а се излагаме сега:-)) Тия дни ше взема да се стегна и да спретна някой ремикс най-накрая. А пък ти кат си толкова загорел те ти линк към страницата на бандата, има 2 парчета от едно демо 2000, много кофти качество, ама тъкмо, нека ги чуят хората та после да видят разликата с новите ремикси www.carnalaffection.info Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Ноември 10, 2004 Share Отговорено Ноември 10, 2004 ebasi kopanieto, brutal do shia .. tva mi napomnia vremeto kogato biah fen na MorbitAngel i Canibal ..... eehhh maleeeee akyl nema da ti doide ...... ideite mi haresvat ama triabva dobro izpylnenie.Абе треа да има ръгание у боба ))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ThePunish Отговорено Декември 2, 2011 Share Отговорено Декември 2, 2011 semple 08 ! много брутален SOUND ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts