Jump to content
Българският форум за музиканти

Цени на китари


vovcho

Recommended Posts

Утре тръгвам за Инстанбул и знам, че там има цяла улица (или поне част от нея) само с музикални инструменти. Евентуално ще имам възможността да си купя нов инструмент от там и сега разглеждам модели и марки, та съм си харесал няколко. В сайтовете на някои производители си пише цената на китарата, което е добре, обаче на повечето не. Тъй като не ми се иска да ме хвърлят нещо в цената и да се окаже, че съм си купил една китара на цената на две, дайте предложения къде мога да видя що годе реална цена. Аз досега сверявах в този сайт http://www.nextag.com/ .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бях преди месец и нещо на тая улица, по случайност хостела ми се оказа на нея :)

и има оферти, не знам тия в нета колко са реални обаче.

Направи ми впечатление, че в по-малките магазини си измисляха цените и ми казваха за една китара в 2 различни дни различни цени. Което означава, че ще трябва да се пазариш. Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Изключително ми е ясно, че ще трябва да се пазаря, нали за това си проверявам цените предварително.

 

@Hantov

 

До колко работят магазините горе-долу знаеш ли?

Редактирано от vovcho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди около година и аз бях решил да пътужам до Истанбул за инстумент :thumbs_up:

 

това може да ти е от полза... много големи дистрибутори са на Ibanez, Gipson, & etc.

 

дано ти е от полза и успех!!!!

 

http://www.senkop.com.tr/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много, но никъде не видях друго освен Ямаха, Корт и други неизвести ми марки. Пък и на снимките на магазина не се виждаше друго. Както и да е. Цяла улица е, все ще си намеря нещо. Въпроса е да знам приблизителната цена на китарите, за да не ме е яд после. Защото Шектър мога и от томан да си поръчам нали, но ми се иска да пипна преди да купя.

 

К'во ще кажете за епифоните от Гот серията?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам точно какъв инструмент искаш да си купиш,но какъвто и да е не очаквай,че като се пазариш ще купиш gibson с примерно 5 стотака по-евтино.имам предвид,че като търсиш определен инструмент знаеш каква му е цената и разликата от магазин до магазин не е кой-знае колко голяма.дано не съм прав и да си купиш готин инструмент!успех :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vovcho - не съм сигурен до колко, но мисля, че поне до 6, защото отваряха към 10-11. Сетих се, че имаше по 300 долара Епифон Льо Пол, от най-ниския клас. Аз такава се чудех дали да не си взема. Повечето магазини бяха малки, но имаше 1 адски голям и там имаше каквато китара се сетих, но не бяха евтини много. Имаше и втора употреба Гибсъни, по 3000 долара...., и адски много неизвестни за мен марки, които вървяха по 200-300 и бяха копия на разни модели.

аз не бях отишъл с цел да си купя китара и затова нямам много впечатления, ама ако си бях взел малко повече пари :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.