vovcho Публикувано Април 18, 2007 Публикувано Април 18, 2007 Утре тръгвам за Инстанбул и знам, че там има цяла улица (или поне част от нея) само с музикални инструменти. Евентуално ще имам възможността да си купя нов инструмент от там и сега разглеждам модели и марки, та съм си харесал няколко. В сайтовете на някои производители си пише цената на китарата, което е добре, обаче на повечето не. Тъй като не ми се иска да ме хвърлят нещо в цената и да се окаже, че съм си купил една китара на цената на две, дайте предложения къде мога да видя що годе реална цена. Аз досега сверявах в този сайт http://www.nextag.com/ .
Hantov Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 аз бях преди месец и нещо на тая улица, по случайност хостела ми се оказа на нея и има оферти, не знам тия в нета колко са реални обаче. Направи ми впечатление, че в по-малките магазини си измисляха цените и ми казваха за една китара в 2 различни дни различни цени. Което означава, че ще трябва да се пазариш. Успех
Fanatik_Priest Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 Няма начин да не се пазари - нали отива в Инстанбул!
vovcho Отговорено Април 18, 2007 Автор Отговорено Април 18, 2007 (Редактирано) Изключително ми е ясно, че ще трябва да се пазаря, нали за това си проверявам цените предварително. @Hantov До колко работят магазините горе-долу знаеш ли? Редактирано Април 18, 2007 от vovcho
arto Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 преди около година и аз бях решил да пътужам до Истанбул за инстумент това може да ти е от полза... много големи дистрибутори са на Ibanez, Gipson, & etc. дано ти е от полза и успех!!!! http://www.senkop.com.tr/
vovcho Отговорено Април 18, 2007 Автор Отговорено Април 18, 2007 Благодаря много, но никъде не видях друго освен Ямаха, Корт и други неизвести ми марки. Пък и на снимките на магазина не се виждаше друго. Както и да е. Цяла улица е, все ще си намеря нещо. Въпроса е да знам приблизителната цена на китарите, за да не ме е яд после. Защото Шектър мога и от томан да си поръчам нали, но ми се иска да пипна преди да купя. К'во ще кажете за епифоните от Гот серията?
SomeoneElse Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 К'во ще кажете за епифоните от Гот серията? К'вото и да вземеш няма да сбъркаш.
ho6imin Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 не знам точно какъв инструмент искаш да си купиш,но какъвто и да е не очаквай,че като се пазариш ще купиш gibson с примерно 5 стотака по-евтино.имам предвид,че като търсиш определен инструмент знаеш каква му е цената и разликата от магазин до магазин не е кой-знае колко голяма.дано не съм прав и да си купиш готин инструмент!успех
Hantov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 @vovcho - не съм сигурен до колко, но мисля, че поне до 6, защото отваряха към 10-11. Сетих се, че имаше по 300 долара Епифон Льо Пол, от най-ниския клас. Аз такава се чудех дали да не си взема. Повечето магазини бяха малки, но имаше 1 адски голям и там имаше каквато китара се сетих, но не бяха евтини много. Имаше и втора употреба Гибсъни, по 3000 долара...., и адски много неизвестни за мен марки, които вървяха по 200-300 и бяха копия на разни модели. аз не бях отишъл с цел да си купя китара и затова нямам много впечатления, ама ако си бях взел малко повече пари
vovcho Отговорено Април 22, 2007 Автор Отговорено Април 22, 2007 Explorer-a доминира, вече съм притежател на:
bulby Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Честит да ти е, със здраве да плющиш рифове с него ! За колко го спазари ?
Recommended Posts