sa6tiat Публикувано Март 22, 2005 Публикувано Март 22, 2005 СЪЩИЯТ на български; на санскрит не знам как е, питайте Кондьо или по-добре недейте. Свиря, т.е, издавам звуци, като осъществявам физически контакт с едни телени неща, шест на брой, докле не станат пет и по-малко, които са закачени на една дъска, имаща форма (според разни извратени) на женско тяло, подложено на пластически експерименти; а всъщност, обърната с колеца нагоре, дъската по отива на крава-монтафонка. (има ли таквиз?) Не знам дали ми е кумир, но от фърст тиме га го чух, много близък ми е Пийт Тауншънд. И тук ? е не дали да си или не, а къде е Кийтът ми Мууна... За свободното време... Всъщност времето лети като магнит според колонел Драгиев и, я по-добре да не говорим за него. Обичам да чета хубава литература ( изхвърлете почти всички трилъри, фантастики и прочее скрап; аз съм класик, ха, ха ). Образованието ми е елементарно, както би казал Холмс на Уотсън, всъщност съм (не)възпитаник на Алма-та, българска филология. Бийтълс бяха първите, които ме разтърсиха, и те бяха и първия ми музикантски комплекс, че никога не можеш да измислиш нещо толкова гениално и просто като тях... Знам за пренебрежителното отношение на по-младото и ултрамюзикфешънско поколение, но в дебати ще вляза други път. Групарския ми пионер беше Сабат, после и Джудас, Леппард, Саксън, Мейдън,Моторхед, а помежду другото и Дженезис, Стикс, сетне и Заппа, все нещо ще пропусна... Ще се радвам на всякаква среща, задочна или прочее, със съмишленици или просто с любопитници-астронавти-ала-балисти :idea: Със здраве, саркастици вековечни! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 Ааа, проекти, да, едно време ученическо чегъртане на тогавашни селски стандарти-благинки, сетне малко дрън-дрън у армията (имаше инструменти), спорадични свирни по случайни поводи със случайни авери, и по вили, че и по странство ( не по кораби и клубове - непрофесионално), и в групи за политически песни, т.е, кавъри на бла-бла-бли, и бас съм жулвал; личната ми гордост е, че веднаж у Полско се преборих с инерцията и конюктурата на преждесвирилите ска-маджари, набарах балалайката и въпреки надменно-отегчените им мутри след пет акорда се сбутаха кой да свири с мен Пърпъл, Стоунс, а поантата беше Dansing queen ot ABBA, което вече преля чашата Не съм особен техничар, но съм слухар и схващам бързо, имам и ще направя авторска музика, айде да не е за Голдън Орфиъс, ама Грамми не ми мърда! Да живей! Цитирай
Mandalay Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Здрасти и от мен. Добре дошъл на борда Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 Добре заварил, то аз съм от по-преди, ама здраве да е. И как си с Reach out na Maiden (Adrian Smith), Tattooed millionare (Bruce Dickinson), Van NaHalen...? Цитирай
YtseJam Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 По колко китари 'арчиш на концерт, бидейки Таушъндов любител? Владееш ли го онуй вентилаторното с дясната ръка? Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Бийтълс бяха първите, които ме разтърсиха, и те бяха и първия ми музикантски комплекс, че никога не можеш да измислиш нещо толкова гениално и просто като тях... Знам за пренебрежителното отношение на по-младото и ултрамюзикфешънско поколение, но в дебати ще вляза други път. Нема таквози нещо, ш'ъ зна'йш!!! Тачени са си, без оглед колко ти е тънко Е-Ге-Не-то, той тачизмът се по(из)ражда от други фактори(да не се бърка с помещение в София-града с комерсиална цел). Добре дошъл и относно срещата - очаквай включване - няма да е тая седмица, но другата - със сигурност! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 На ехидника с име на турско стъкло ще зина, 4е сроден (и изроден) ми е стилът му като фийлинг, нециклене над музикалната фраза, импровизация и луд кеф от музиката; естествено, не съм на неговото ниво. Проблемът с чупенето на китари не стои пред мен; но това си е темперамент, шок и нещо, подобно на оргазъм. Доста скъп оргазъм... Въпросът е за айдуците, с които ще завормя музикалната оргийка, но и тва е въпрос на общ вкус. Със здраве :wall: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Чета си аз форума "представяне" и гледам как Същият наш човек решил да пише в темите на 30-40 човека! Евала, ентусиаст си А щом стилът ти натам клони - още едно евала :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 (Редактирано) Здрасти Същият! Радвам се да видя още един китарист от катедра "Българска филология"! (междудругото, като заговорихме за БФ - хубавото на този форум е, че е разрешено да се пише неграмотно и аз се възползвам максимално) За санскрита си прав - Кондьо май има инфо по темата или поне може да врътне един телефон на брат'чедите в Делхи да попита... Прекарвай си добре и ползотворно времето във форума и гледай да не си лягаш с китарата, защото, макар и с форма на жена, е голямо дърво в леглото PS: За малко да забравя най-важното: слушай само Heavy Metal. Редактирано Март 27, 2005 от the_gorer Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Здрасти Същий,ае напред към класиката,братче! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Автор Отговорено Март 30, 2005 Въпрос на любезност е да кажеш здрасти на сродните и /из/родните души; сигурно няма да видя повечето от тях никога, поне да им помахам, да намеря краставите магарета и да си поревем на воля. Със здраве Цитирай
AXE Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Абе ти да не си същия оня дето пише във предстането на всеки и има над 100 мнения в тоя раздел :green: Цитирай
Fenix Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Абе ти да не си същия оня дето пише във предстането на всеки и има над 100 мнения в тоя раздел :green: Надали... :think: Цитирай
Recommended Posts