thurston Отговорено Април 11, 2005 Share Отговорено Април 11, 2005 откакто съм басист станАх фронтмен, преди това Кръстника беше фронтмен, а аз китарист и вокал.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Април 11, 2005 Share Отговорено Април 11, 2005 Фронтмена трябва да е човек, който да привлича публика ей тва е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stresa Отговорено Април 11, 2005 Share Отговорено Април 11, 2005 Гледам, че секцията на вокалистите нещо е в летаргия, та реших да я пусна тая тема.Кажете си, какво според вас трябва да притежава един вокалист, за да бъде истински фронтмен на банда? Достатъчно ли е да пее добре? Или е нужна и визия? И какво поведение трябва да има на сцената? И другия въпрос е има ли такива хора в БГ и кои са? Ами какво ще кажете в световен мащаб? Ми то си е специфично за всяка групал. Да вземем Чък Шулдинър - човека си свиреше, пееше спокойно ама имаше магнетизъм (R.I.P.). Пък в новите пънк банди скачат, викат, но някак нещата не се получават... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Agonize Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 Тряя да е хубаФ, да мой да пей (свири) и като го питат какво си искал да кажеш с тая песен, да не заеква. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 Според мен, фронтмена не е задължително да е вокалистта, или да може да прави разни физиономии да тича по сцената и да скача на трамплин. Представете си че фронтмена е клавирист. Как ще тича? (поне трябва да е доста здраво копале за да си мъкне клавира). Фронтмена на групата от една страна не може да се каже, че е и шефа на групата, защото понякога всички в групата взимат от време на време лидершипа. Румен Бояджиев; той е фронтменът на ФСБ. Да не би да свири на дръмбой?... Свири си на синта, има си и преносим такъв; личи си, че той е шефът, той е лидерът Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 Винаги съм си мислел, че е изключително педалско приспособление. В книгата на Запа в главата "anthropology of the rock band" на пианисткия синдром искам-да-съм-отпред-на-сцената са посветени малко, но много вярни слова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 Тоя прилича на изпаднал от Уимбълдън, хе-хе Той, Заппа, посвещава и на басистите трибют не по-малък. Пък и Румен не прилича на тоя главанак от снимката... Ми да, без его за какъв фронтмен става дума? Естествено, че шсе бута напред... Самата рок-музика е екстровертна; ако е камерна или класическа, то ясно: седи един там и маа с пръчка като обезумял катаджия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 Бага Тоя на снимката изтепа рипицата!! :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Darkman Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 според мен не трябжа да има Фронтмен. ''един за всички всички за един'' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Termy Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 В общи линии аз виждам нещата така: 1. Излизаш на сцената, защото е твоя!!! 2. Поглеждаш публиката, както си искаш, защото е твоя!!! 3. Правиш, каквото си искаш, защото светът е твой!!! Считайте за дипломирани предни хора )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 31, 2005 Share Отговорено Май 31, 2005 В общи линии аз виждам нещата така:1. Излизаш на сцената, защото е твоя!!! 2. Поглеждаш публиката, както си искаш, защото е твоя!!! 3. Правиш, каквото си искаш, защото светът е твой!!! Считайте за дипломирани предни хора )) . кво пеиш?... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Termy Отговорено Юни 1, 2005 Share Отговорено Юни 1, 2005 Всичко, освен бензинови продукти и Heavy Metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Юни 6, 2005 Share Отговорено Юни 6, 2005 абе както не веднъж съм казвал важното е джангър да става! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Юни 6, 2005 Share Отговорено Юни 6, 2005 абе както не веднъж съм казвал важното е джангър да става! И да сваляш мацките с балади на акутичната Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hypermusic Отговорено Юни 6, 2005 Share Отговорено Юни 6, 2005 MIKE PATTON!!!!!направо отделна тема може да се посвети Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts