johniebgood Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ! НАЙ НАКРАЯ УСПЯХ ДА ОСЪЩЕСТВЯ МЕЧТАТА СИ НА "РАСТЕЖА" ,ДА КАЧА ЦЯЛОТО ТВОРЧЕСТВО НА "HERMAN'S WOLF BAND" В НЕТА.СПЕЦИАЛНО БЛАГОДАРЯ НА НАШИЯ СЪФОРУМЕЦ И ПРИЯТЕЛ hippie , КОЙТО НАПРАВИ ТОВА ВЪЗМОЖНО (имам да черпя) . ENJOY IT ! "Herman'sWolfBand" Цитирай
attyla_s Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ! НАЙ НАКРАЯ УСПЯХ ДА ОСЪЩЕСТВЯ МЕЧТАТА СИ НА "РАСТЕЖА" ,ДА КАЧА ЦЯЛОТО ТВОРЧЕСТВО НА "HERMAN'S WOLF BAND" В НЕТА.СПЕЦИАЛНО БЛАГОДАРЯ НА НАШИЯ СЪФОРУМЕЦ И ПРИЯТЕЛ hippie , КОЙТО НАПРАВИ ТОВА ВЪЗМОЖНО (имам да черпя) . ENJOY IT ! "Herman'sWolfBand" Това е истински новогодишен подарък! Огромни благодарности Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Търсим вокал , вокалистка , за реализирането на новия ни проект . Стила е ХардРок,Блус,Фънк,Соул,Психеделик . Добре ще е да имате авторско мислене и желание за творчество . Очакваме от вас оформянето на кантото . Текстовете ще са на английски . Това е линк към части от парчетата , за да добиете най - обща представа за нещата . HWBnew Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Последното видео на групата - Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 Това е кавър/римейк на парчето ни -" Киип он рокин", записан от : Христо Намлиев - клавишни Иван несторов - бас Бисер Иванов - китари Явор Александров (Д2) - барабани Асен Блатечки - вокали Интересно ми е ,тези които са запознати с бандата , какво мислят по въпроса . За тези , които не са наясно , Асен Блатечки е небезизвестният актьор . KeepOnRockin'Remake Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 мен си ми е гот. предишното т6емпо си ме радва повече ама може да е въпрос на навик Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 И аз предишното го предпчитам. Много неестествено ми звучи гласа. Все едно преправен. Предишните китари също ми бяха по благи. но вероятно въпрос на вкус. Цитирай
ifrankyman Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Албумът на Бади Бенд Насо Копчев в момента работи в М&Д, а в новите записи на Кокаин пее Мъната, известен от Боксер, където пък на барабани свиреше Бокси, когото сега съм заменил аз. (като в латино сериал) Здравейте, може ли да дадете нов линк за Бади Бенд. Благодаря. Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Да ако може и аз искам действащ линк.. Цитирай
Recommended Posts