fake Публикувано Март 22, 2005 Публикувано Март 22, 2005 Абе гледах тоя Zildjan в musician friends и прочетох много добри отзиви за него,и имам възможност да си го купя на ниска цена нов но не и да го чуя.А сега имам един Sabian AA medium но сякаш ми е малко нисичък и разлияващ по периферията ама камбанката е супер....според вас кое е по-добро?? Цитирай
YtseJam Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 ZXT е ниска серия чинели, за разлика от AA и поне отзивите, които съм чел из форумите за Titanium серията, хич не са били позитивни, скапан звук за сметка на оцветяването. Но от мен така и така не се очаква да препоръчам нещо друго освен Sabian, така че... Цитирай
fake Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 ами ок,тогава какво би ми препочъчал за около 300 лева с по cutting звук...? П.С е и аз сам яко фен на sabian ама де да знаеш.... Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Препоръчвам ти да одиш и да разгледаш в Джаза при Славов! А иначе режещо,режещо....А ето нещо режещо! Istanbul Mehmet 16" Traditional Crash Cymbal - Rock Не изглежда вчепатляващо, но си звучи вчепатляващо на таквоз съм свирил и мога да препоръчам въпреки ограничения си опит! http://www.vintagedrum.com/item/Istanbul-M...Rock-UP-ISCRR16 Цитирай
fake Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 ми аз ходих в джаза скоро и нищо интригуващо не видех... иначе ставаше вапрос за райдове...иначе се кефя на по-меки крашове Цитирай
HHX Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Не си пропилявай парите за глупости, ZBT-тo са много зле.По-добре спести малко повечко пари и си вземи един HHX, или K Custom ride.Аз позлвам един 20" HHX Evolution и един 18" HHX Manhattan Jazz ride, и съм супер доволен. модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
YtseJam Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Мен ми се иска един 21" HHX Groove или 21" HHX Dry Ride, но ще стане по-нататък. Цитирай
fake Отговорено Март 25, 2005 Автор Отговорено Март 25, 2005 е така си е,аз си имам фоворит сред райдовете ама ставаше въпрос за ZXT а не за ZBT(който са наистина супер голиам ташак) Цитирай
HHX Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 А...sorry, обърках се. ZXT-тo сa малко по-добри, ама освен за rock или metal друго не се сещам, където да вършат работа. Raid-ът няма никакъв "wash" и e много висок на звук.Камбаната е прилична. HHX Groove ride e манияшки и сега новият ride на Sabian "artisan" e просто уникален.Преди седмица пробвах и двата - 20" и 22" и мнго доволен останах. Само че много пари - 20-инчовият беше към $345...Те нали Sabian тъкмо вдигнаха цените с 10%... модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
YtseJam Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 За тая нова Vault серия нещо не мога да намеря инфо почти никъде из нета. Иначе въпросният Artisan ride изглежда в общи линии като нещо подобно на K Constantinople на Zildjian, т.е. "традишънъл" вид чинел. Сигурно е много як, само че повече за джазмени, а не толкова за пропаднали рок барабанисти като мен. Цитирай
HHX Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Ами за Vault ride-oвете - два вида сa - thin и medium, много по-различни са от Constantinople-ските, тези имат HHX hammering-a (големи"marks") и HH hammering-a (по-ситни), или, както четох някъде - "high-density’ hand hammering". Vault-овере са и Limited production, произвеждат се много малко всяка година, понеже изисквало много време и играчка. Аз пробвах 20" и 22" и много ми допаднаха.Скъпички са обаче... :wow: модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
CheF Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 А...sorry, обърках се. ZXT-тo сa малко по-добри, ама освен за rock или metal друго не се сещам, където да вършат работа. Raid-ът няма никакъв "wash" и e много висок на звук.Камбаната е прилична. HHX Groove ride e манияшки и сега новият ride на Sabian "artisan" e просто уникален.Преди седмица пробвах и двата - 20" и 22" и мнго доволен останах. Само че много пари - 20-инчовият беше към $345...Те нали Sabian тъкмо вдигнаха цените с 10%... модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! от серията ZXT мога да те уверя че 14` solid капаци са много добри както и mediumtwin crash 16` Цитирай
Recommended Posts