Jump to content
Българският форум за музиканти

Продават ли се.


Recommended Posts

Продават ли се и изобщо каде ако се,контур за около дупката на класическа китара,точките за праговете и букви за китара.

Редактирано от aiako
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че говориш за лепенката около резонаторния отвор на акустична? Търсил съм в много магазини (из цяла бг), но така и не намерих. Ако имаш възможност предполагам, че в завод кремона биха се навили да ти продадат :pray:

 

Точки (инлеи) са друг филм. При тях зависи за какъв материал питаш. Най-лесно е да си вземеш някаква бяла пластмаса и да дялкаш, после дялкаш и отвора (ако е нещо къстъм като стандартни гибсънски трапци или прилепчетата на последнта ми талпа да речем). Точките се режат по хиляди начини - както сърце ти иска: то не са бръснарски, канцеларски ножчета, триони, лазери, замби. Бе както отвътре ти идва :) Със седефа е по-сложно, защото ти трябва човек с триончета за седеф, а там е малко по-тегаво затова -> лютиери търсиш.

 

За буквите (предполагам говориш за надписа), при някои е от боя, при други е лепенка, а при мен конкретно е рекламно фолио (което за съжаление е доста дебело (около 0,5мм) и се полагат после 10-ина ръце лак (поне на главата), за да не се усеща разликата). Имаше из нета няква цака с едно полупрозрачно фолио, ама какво точно и къде ще те излъжа сори.

 

А дано съм помогнал :)

 

Со зрдаве и до скоро!

Редактирано от vlex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.