aiako Публикувано Април 12, 2007 Публикувано Април 12, 2007 (Редактирано) Продават ли се и изобщо каде ако се,контур за около дупката на класическа китара,точките за праговете и букви за китара. Редактирано Април 12, 2007 от aiako Цитирай
vlex Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 (Редактирано) Предполагам, че говориш за лепенката около резонаторния отвор на акустична? Търсил съм в много магазини (из цяла бг), но така и не намерих. Ако имаш възможност предполагам, че в завод кремона биха се навили да ти продадат Точки (инлеи) са друг филм. При тях зависи за какъв материал питаш. Най-лесно е да си вземеш някаква бяла пластмаса и да дялкаш, после дялкаш и отвора (ако е нещо къстъм като стандартни гибсънски трапци или прилепчетата на последнта ми талпа да речем). Точките се режат по хиляди начини - както сърце ти иска: то не са бръснарски, канцеларски ножчета, триони, лазери, замби. Бе както отвътре ти идва Със седефа е по-сложно, защото ти трябва човек с триончета за седеф, а там е малко по-тегаво затова -> лютиери търсиш. За буквите (предполагам говориш за надписа), при някои е от боя, при други е лепенка, а при мен конкретно е рекламно фолио (което за съжаление е доста дебело (около 0,5мм) и се полагат после 10-ина ръце лак (поне на главата), за да не се усеща разликата). Имаше из нета няква цака с едно полупрозрачно фолио, ама какво точно и къде ще те излъжа сори. А дано съм помогнал Со зрдаве и до скоро! Редактирано Април 12, 2007 от vlex Цитирай
Recommended Posts