jFog Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Въй,секси е Киртарата е на шес,но барабаните какт осе спомена вече са леко картонени или по скоро тихи с много изострени високи по чинелния раздел ма то и две мнения еднакви немож събра ,тъй че ако те кефи е едно,ако искаш другите да ги кефи е леко по така. С радост ше слушкам и други твои постове тука. Цитирай
antonium Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 звучи ( а и изглежда ) дефазирано все едно си пуснал някво 3d на звуковата карта не е убаво така БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА.ПРЕДПОЛАГАМ ЗА ВИСОКИТЕ чЕСТОТИ ЗАВИСИ И НА КАКВИ МОНИТОРИ СЕ СЛУшАТ.И ДАЛИ ЗВУКА ВИ МИНАВА ЛИНЕЙНО БЕЗ КОРЕКЦИИ ИЛИ НЯКАКВИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ НАСТРОЙКИ АКО ПОЛЗВАТЕ ХА-ФИ СИСТЕМА ИИЗПОЛЗВАН Е И СЪРАУНД ПЛюС 20 ms ЗАКЪСНЕНИЕ НА КАНАЛИТЕ,ВЪПРОС НА ЕКСПЕРИМЕНТ.БЛАГОДАРЯ. >>>> ПРАВЕНО НА БЪРЗО>>>> да добре е като миксираш, всичко да ти е на 0* и да няма съраунд или други омазващи звука неща ефекти в уредбата или в звуковата ти карта *за да може после всичко да е на 6 Цитирай
AfterAll Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 ами и аз чух това демо ..набързо...като отминем мненията около звука,миксирането и други подобни мога да кажа че е завидно добре лично аз съм впечатлен от техниката на свирене, и един въпрос какъв ефект си използвал?продължавай...въпреки че в тая дъжава май се свири само за удоволствие Цитирай
мегатон Отговорено Април 30, 2007 Автор Отговорено Април 30, 2007 ами и аз чух това демо ..набързо...като отминем мненията около звука,миксирането и други подобни мога да кажа че е завидно добре лично аз съм впечатлен от техниката на свирене, и един въпрос какъв ефект си използвал?продължавай...въпреки че в тая дъжава май се свири само за удоволствие VAMP-2 BEHRINGER Цитирай
Wolfheart Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 здравей приятелю,нещата ти са доста добри.наистина тези високи честоти идват в малко повече,най вече при барабаните,но и при китарите са налице,и за това както беше казано на моменти се получава едно замазване.китарния звук в общи линии ми харесва.фоновото разположение на инструментите също ми хареса,може би би било добре да изнесеш ритъм китарата съвсем лекичко напред,и да отделиш баса от касата,да отпушиш синтезатора и да му придадеш повече пространство. интересува ме баса програмен ли е или си го свирил. отново поздравления за работата ти.слуша ни се още. поздрави!!! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Отлично е. Записът е гаден, though. Цитирай
Black Bird Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Много ме кефи!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Супер е!! Цитирай
Black Bird Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 (Редактирано) Свалете си премастериран вариант от мен докато пари. Как ви се струва? http://nalbantov.muzikant.org/SOLO2_Master_from_Dimi.mp3 п.с Вампа най накрая му знам болежката в 3 до 6 кхц реже уши но с ЕК се оправя Редактирано Април 30, 2007 от Black Bird Цитирай
black_waltz Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Много добро, изкефи ме! Звука не е перфектен но идеите се чуват ясно! П.С. доста ми мяза на смесица между Вай и Малмстийн бай дъ уей Цитирай
AfterAll Отговорено Май 2, 2007 Отговорено Май 2, 2007 Свалете си премастериран вариант от мен докато пари. Как ви се струва?http://nalbantov.muzikant.org/SOLO2_Master_from_Dimi.mp3 п.с Вампа най накрая му знам болежката в 3 до 6 кхц реже уши но с ЕК се оправя да мисля че има подобрение.няма да е лошо ако МЕГАТОНА пусне едно видео, между другото мисля също че вампа има и по добри възможности Цитирай
мегатон Отговорено Май 4, 2007 Автор Отговорено Май 4, 2007 Свалете си премастериран вариант от мен докато пари. Как ви се струва?http://nalbantov.muzikant.org/SOLO2_Master_from_Dimi.mp3 п.с Вампа най накрая му знам болежката в 3 до 6 кхц реже уши но с ЕК се оправя да мисля че има подобрение.няма да е лошо ако МЕГАТОНА пусне едно видео, между другото мисля също че вампа има и по добри възможности ЕДНО СЪВСЕМ КРАТКО ВИДЕО-ДЕМО НА"ВАМПА" ЗАПИСАН С КАМЕРАТА НА КОМПюТЪРА DEMO VAMP-2 Цитирай
AfterAll Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 много яко,суперско ще останат всички пера непродадени във муз.магазини Цитирай
jFog Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 (Редактирано) И видеоцето дзънка Вамп-ев кък мърка а? п.с.Ремастера на Налбантов не мога да го заредя ...404 грешки,може ли пак да се сложи някъде за слушкане?. Редактирано Май 5, 2007 от jFog Цитирай
AfterAll Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Да наистина Ремастера на Налбантов не се отваря, Преди време се чуваше. Цитирай
Recommended Posts