Baccara Публикувано Април 11, 2007 Публикувано Април 11, 2007 Клавиш от средните октави на Ямахата ми "потъна". Може ли да се поправи и Къде мога да го занеса за поправка и колко може да струва. Предварително благодаря ! Цитирай
Тони96 Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Клавиш от средните октави на Ямахата ми "потъна". Може ли да се поправи и Къде мога да го занеса за поправка и колко може да струва. Предварително благодаря ! На мене все още не ми е потънал, но започнаха да фалшивят 2-3 клавиша от време на време!!! И аз търся майсор!!! Доколкото знам(а незнам много), това с потъването, май не е голям проблем и е лесно отстраняем!!! Така, че не би трябвало, да е много скъпо!!! Къде се поправя незнам, за съжаление!!! Затова и аз се обръщам, към остналите с молба, ако някой знае, къде се намира майстор, за синтезатори, нака да сподели тази информация!!! Предварително благодаря и аз!!! Цитирай
Recommended Posts