Тони96 Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Днес ходих до магазина на Dynacord във Варна и от там ми казаха че не могат да ми помогнат трябвало да се обадя в сервиза в София !!!!!!! да го пратя по киуриер и т.н. Ако не сам искал това ми посочиха един сервиз в който можело да приемат процесора за ремонт, озовах се в един сервиз за телевизори при един пенсионер който гледаше процесора като адска машина и клатеше глава! Категорично ми отказа! Е сега си задавам въпроса може ли във Варна фирма като Dynacord да не осигури нито един сервиз за вече извън гаранционните продукти закупени от фирмата. Това е България, за съжаление, доста неща могат да се случа, а не трябва!!! И за съжаление, потърпевшите сме ние потребителите!!! Дано успееш, да си оправиш проблема!!! Цитирай
ivp Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 (Редактирано) Rossen, с две думи - изпратен си в трета глуха! Преди време един младеж от форума имаше драма с новозакупена китара от небезизвестен бг Фносител - тогава, няколко "мъдри" глави му препоръчаха да си поиграе на "направи си сам". Щото видиш ли, откъде накъде трябва да се кахърят дилърите родни с некачествената стока, която продават! Робска психика му се вика Успех човече и имай куража да се пребориш за правата си! Редактирано Април 12, 2007 от ivp Цитирай
Rossen Отговорено Април 13, 2007 Автор Отговорено Април 13, 2007 Благодаря на всички за мненията. до сега бях на работа и чак сега пробвах да върна процесора към фабричните настройки и оооооооо чудо оправи се благодаря ви!!!!!!! честно казано не бих се сетил сам поздрави на всички Цитирай
fluti Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Сега може да отидаш при тия от Динакорд да им кажеш - да знаят за друг път как се оправя и да не се излагат като кифладжии Цитирай
Recommended Posts