jFog Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 А сега за "дръмса" - значи, аз съм човекът от форума, който винаги пита как да направи готини барабани, които да звучат като изсвирени от жив барабанист и винаги му се предлагат неподходящи варианти. Ако обичаш, кажи кои лупове си ползвал, та да си ги смъкна. Името на диска и производителя имам предвид. Мерси! ееех ,тука е весело ! Всичко си правим сами ! В нета е пълно със Секвенсери,Сепли,Луупове и най-различни синтезатори, Но полакомиш ли се да исползваш готови луупчета ,си връзваш ръцете в повечето случаи ,освен когато ще "Градиш" песента си на готов Лууп. Убеден съм ,че повечето програмки вършат една и съща работа,стига да знаеш как да ги използуваш Аз лично от години ,работя само с Pro Tools- щото това е най-доброто . ай ,да не се обяснявам много...! Трябва ти Секвенсер с който да пишеш MIDI. Когато се научиш да пишеш MIDI drums,трябва да се научиш как се работи със Семплери и Семпли за да избереш добрия звук на барабаните си. След Това MIDI творенията си можеш да ги превръщаш или в Луупове или в имитация на "Истински" DRumer(Второто ,обаче изисква отлично познаване на Спецификата на Истинското Свирене на Човека и отлично познаване на Програмките с които си играеш" .Отнема седмици ,но става ! След време ще ти покажа една имитация на Истински Барабанист,над която Брат ми работи няколко месеца Та след като си напишеш MIDI дръмса те съветвам, всеки барабан и фус и чинел да ги направиш на .wav на различни писти и най-накрая тези писти да ги смесиш с другите инструменти от песента използвайки EQ,Comps и Reverb Как става това без пари ? Намираш в нета Cubase(Няма значение коя версия,колкото по-нова-по-добре) Намираш и семплер с подходящи семпли(зависи какъв звук търсиш) Според мен най-добрите библиотеки Аукустични Дръм Семпли са Drum Kits From Hell,Big Fucking Drums i Artist Drums. Ако не се лъжа всичките те работят с Battery2 на Native Instruments, така че зареждаш Battery2 като VST instrument в Cubase и атака...! Лично аз не работя с Cubase затова за подробности питай някой друг как да си командваш с MIDI трак VST instrumenta. Пример : За Песента "She Said" на A Prose ,през 2001 си направих луупчето на първата версия на REASON, а после върху него си измислих акордите с китара и направихме цялата песен с един лууп,мисля че има само едно място кадето Бараните не въртят едно и също уууууу първо благодарим за обяснението по горе...( тука пишман Дръмпрограмери с лопатата да ни ринеш ) нО песните верно звучат много звежо..от няколко дена се каня да ги чуя и днес най наклрая си седнах на гъзъ.. Волкала нямам думи...може и то много и другите не остават по назад Евала ви Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 3, 2005 Автор Отговорено Април 3, 2005 нО песните верно звучат много звежо..от няколко дена се каня да ги чуя и днес най наклрая си седнах на гъзъ..Волкала нямам думи...може и то много и другите не остават по назад Евала ви Радвам се ,че сте така Позитивни към тези неща Май ще ,Трябва да отделя известно време да ги пресмеся наново,тези песни Сега имам повече Power ! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 16, 2005 Автор Отговорено Юни 16, 2005 ай малко refresh Понеже ме обвиниха ,че не съм Музикант,не ми остава друго освен да рефрешна темата с някой мои песнички P.S. ама ко ли се връзвам на Джазмени и аз Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 10, 2006 Автор Отговорено Януари 10, 2006 Пореден Refresh за новите users в Форума Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 абе от бая време съм тук ама къде съм блял че не съм чул тези неша сррахотни песни. много добро звучене и изпълнение бравос Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 BTW имаш ли концертната версия на Say That You Care от конкурса "Вашата Nokia Сцена"? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 BTW имаш ли концертната версия на Say That You Care от конкурса "Вашата Nokia Сцена"? eйй дай да видим как сме се Изложили ! Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Луд ли си, "изложили", това по мое мнение е най-доброто лайв изпълнение от целия конкурс! Въртя си го редовно, още от тогава, не знам дали знаеш, но (задено с Дредлокз) бяхте любимата банда на агенцията-организатор . За жалост журито реши друго... Ей сега ще обърна wave-а на mp3-а и ще го метна в нета. Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) http://www.bleedingnose.net/music/ Дърпай докат е там, че май ми трият мр3-ките от хоста, не съм много сигурен... Редактирано Януари 16, 2006 от VOSTOK Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Луд ли си, "изложили", това по мое мнение е най-доброто лайв изпълнение от целия конкурс! Въртя си го редовно, още от тогава, не знам дали знаеш, но (задено с Дредлокз) бяхте любимата банда на агенцията-организатор . За жалост журито реши друго... Благодаря ти! За "Любима Банда" да сме били на някой не знам Това беше Първото и Последното ни показване на Live Ние дори не направихме повече от 3 репетиции тогава и това си личи доста :wall: A Prose си беше студиен проект, просто през 2001 си пробвах DIGI 001 у нас как ще стане Тогава записахме 4-5 песни,които така си и останаха нечути от много хора. Ако някой знае, как може да се добера до Видео Варианта на това изпълнение, ще съм му много Благодарен и Задължен! Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Ай ще видя дали може да се направи нещо за видео, че тука нещата стават малко сложни... Цитирай
jFog Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 много яко звучи лайф-а я да видим видеото ако може ... Цитирай
bobalan Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Луд ли си, "изложили", това по мое мнение е най-доброто лайв изпълнение от целия конкурс! Въртя си го редовно, още от тогава, не знам дали знаеш, но (задено с Дредлокз) бяхте любимата банда на агенцията-организатор . За жалост журито реши друго... Благодаря ти! За "Любима Банда" да сме били на някой не знам Това беше Първото и Последното ни показване на Live Ние дори не направихме повече от 3 репетиции тогава и това си личи доста :wall: A Prose си беше студиен проект, просто през 2001 си пробвах DIGI 001 у нас как ще стане Тогава записахме 4-5 песни,които така си и останаха нечути от много хора. Ако някой знае, как може да се добера до Видео Варианта на това изпълнение, ще съм му много Благодарен и Задължен! Били сте ми любима банда - в стария сайт на О!Шипка имаше ваше парче (Уиидс май беше).... Беше ме страх да търся още, за да не би да се разочаровам евентуално Е, на Нокия бях и аз, и чух за какво иде реч, много добре, само дето чак сега се сещам......Но записа от концерта е готин определено. На мен любимци ми бяхте вие и едни пичове от Бургас или Варна с дет вокалист, пауър вокалист и женски хор. Цитирай
Recommended Posts