Mandalay Публикувано Март 21, 2005 Публикувано Март 21, 2005 1)nickname: Mandalay 2)Възраст: 18 3)Образование: рано е да се каже, да се надяваме след месец-два да имам средно 4)Вашият инструмент/и: гласа ми и малко китарка (колкото да не е без хич) 5)Предпочитан музикален стил: всичко без крайно тежка и крайно комерсиална музика (чалгата спада към крайния комерс) Основно обаче предпочитам melodic rock, ако има такъв като определение 6)Вашият вдъхновител: Тук вече става сложно и много мешано :green: ... Bon Jovi, G'n'R, Red Hot, Rammstein , Rage Against The Machine и някои по-лекички нещица като Michael Jackson, Elton John, Robbie Williams, Sting и т.н. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: нищо кой знае колко съществено. Две рок банди- Инцидент (несъществуваща вече) и Интегра в момента :guitar: 8)Странични интереси: Компютри, Театър, Кино,Литература, Психология 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Шматка съм :green: ПП. Да не ви прави впечатление датата ми на регистриране и защо чак сега се представям. Причината си я пише в т.9 :green: Щях да забравя най-важното кък т. 8 - :green: женм и пиячка :green: Цитирай
assoass Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 А сега! ОФИЦИАЛНО ЗДРАСТИ! Пари за пасти нема ти искам, щото си хулиган Цитирай
Topsun Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 здрасти и от менможе и да се познаваме от рок в рила,ама не ми отговори като те питах Цитирай
Mandalay Отговорено Март 21, 2005 Автор Отговорено Март 21, 2005 Не исках да задръствам форума със съобщения от личен характер, та за това чакам от както ме попита дали се познаваме да си включиш ICQ-то и да ме authorize-неш та да си полафим Лично не се познаваме, аз тогава бях сред публиката оная вечер, ние свирнахме малко на следващия ден. Тогава мноо ме израдвахте, но стигнах до едно генерално заключение: не сте за подобен род фестове от селски характер... то май почти никоя от групите там не беше... вие свирите яка клубна музика, каквато в нашия шопски край не вирее, за мое огромно съжаление... ПП. да се върна в собствената си тема... мерси за приема Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 :hello: Добре дошъл и от мен :hello: Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 :guitar: -Това сме аз и ти на кастинг Цитирай
MDFk Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 (Редактирано) 1)nickname: Mandalay2)Възраст: 18 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Шматка съм :green: : А добре дошъл! Споко човече то ние Чернобилчетата Юли месец сме си шматки по природа... Редактирано Март 22, 2005 от MDFk Цитирай
Mandalay Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 1)nickname: Mandalay2)Възраст: 18 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Шматка съм :green: : А добре дошъл! Споко човече то ние Чернобилчетата Юли месец сме си шматки по природа... Абе, ти светиш ли в тъмното? Щото аз лампи не ползвам, наш'те мноо ми се радват, не съм бил харчел ток :green: за децата на Чернобил Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Впечатлен съм от графата "вдъхновения" хах! определеено си първият човек в този форум който ме впечатлява с нещо в тази графа, мхм Браос пич!!!! Добре дошъл и от мен! Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Hello и от мен! Много съм закъснял, ама по-добре късно, отколкото никога! Цитирай
Recommended Posts