Вени Публикувано Април 6, 2007 Публикувано Април 6, 2007 Здравейте. Търся някаква програма, която като вкарам китарата в компютъра, да изпълнява ролята на ефект. По възможност да не бъде с големи изисквания, тъй като процесорът ми е доста бавен. Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 прегледай темите приятелю,не вярвам да те мързи повече от мен... Цитирай
Вени Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 Хм...това е доста спорен въпрос, но да, прав си относно търсенето в другите публикации. Останах с впечатлението, че Guitar FX Box е най-подходящ за начинаещи със слаби процесори и sound карти. Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 (Редактирано) Хм...това е доста спорен въпрос, но да, прав си относно търсенето в другите публикации. Останах с впечатлението, че Guitar FX Box е най-подходящ за начинаещи със слаби процесори и sound карти. и аз с такова впечатление останах със стария комп,но продължавам да съм с вградена аудио карата и да не ми пречи за сега... даже ти препоръчвам да пробваш guitar FX box 2.6 Редактирано Април 12, 2007 от rocker_vn Цитирай
Recommended Posts