Red_Bull_Dog Публикувано Март 21, 2005 Публикувано Март 21, 2005 ТА значи имам възможност да си поръчам комплект чинелки и трябва да избирам от двата модела ,ама не съм ги чувал как звучат(а и няма как по и-нет) и затова се налага да рискувам и да си избера единия от двата като Зилджана е с включен китаец,а Сабиана има и сплеш чинелче 10 инчово ААХ Иначе и двата комплекта включват стандартните 16 креш,20 раид и 14 фус.....Та кажете хора-имате ли впечатления и кое бихте избрали/препоръчали....Мерси предварително на всеки отзовал се Цитирай
The Crow Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 виж -тук -за Sabian и тук-за Zildjian горе-долу ще имаш някаква представа за звука им Цитирай
YtseJam Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Имал съм ZBT креш и съм свирил доста на B8-мици всякакви и според мен поне Сабиан е по-добрият вариант. ZBT-тата са някакси по-тънички и приличат малко на играчки. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 Ей ,хора мерси много за инфото.....Ще ми спести доста главоблъскане Цитирай
KMisunderstood Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Според мен единственото предимство на В8 пред ZBT е в райда, който при ZBT вибрира дълго след като го удариш, което лично мен ме дразни. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Кой ше обиждаш на играчки ей чшшшш ууууу ъъъъ оооо! Не в случая смятам,че чисто от българска гледна точка е хубаво да си вземеш това дето е повече демек ЗБТ-то , но зависи за каква музика ти трябва. Въпреки,че е най-ниската серия на Зилджан мен си ме радват и докато си събера парички да си вземта К custom Dark сериите смятам да си карам с тях! Със сигурност по-добре ще ти изглежда комплекта със Сейбиъните дори само ,защото много малко от тях има в БГ! Виктор държи 70% от Сейбиъни в България! Наистина по-добре сейбиъните! Цитирай
Sabian Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Здрасти и от мен. Ами аз лично съм с комплектче Sabian B8 и засега съм адски доволен от тях - наистина са много добри. Комплекта съдържа два Crash-a (14'', 16''), фус 14'' и Ride 20''. Честно да ти кажа - това за Ride-a наистина е вярно - звучи много чисто и отсечено(без да дрънчи) в сравнение с предишния ми. Освен това са наистина дебелички и дори и при яко блъскане няма да ти създадат проблеми. Ако наистина имаш възможност ти препоръчвам да си вземеш Sabian-a. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 Ами ако трябва да съм откровен -взех решение за Сабианите още след мъдрия съвет на Виктор -установил съм че барабанни истини звучат от устата му в голяма част от случаите,но останалите просто затвърдихте мнението ми за тия чинелки.Мерси на всички отзовали се все пак Цитирай
Recommended Posts