Boris Публикувано Април 6, 2007 Публикувано Април 6, 2007 Ето ,че заедно с AMA Sound реализирахе още една моя копозиция, която се надявам, да докосне сърцата ви. Казва се Beauty и може да я чуете от: http://www.bg-sonic.com/members.php?id=60 Ще се радвам да разбера мнението ви и очаквам полезни съвети както винаги. Цитирай
hypermusic Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 само си мисля , че трябва да смениш снимката на сайта, който излиза, с нещо по-art- НЕ го разбирай като критика към външния вид (повечето хора биха го възприели така, затова правя оточнението) Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Осван Браво, нямам какво друго да кажа! П.П.: Но и аз смятам, че снимката ти не отговаря на музиката. Цитирай
yotzzo Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 (Редактирано) Снимката не става,голям кич за разлика от музиката,която почти не е такъв.Има само лек намек за балкански псевдофолк.с кавалчето,става малко сантиментално,както и с вокалите после. Редактирано Април 11, 2007 от yotzzo Цитирай
dea_gessi Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 (Редактирано) Има само лек намек за балкански псевдофолк.с кавалчето,става малко сантиментално,както и с вокалите после. Музиката е много хубава и няма нищо общо с поп фолка, вярно е, че има мотиви от фолклорната музика, но това я прави по-жива и по-красива. Трябва ли да споменавам, че всички класици и след тях са вмъквали мотиви от собствения или чужд фолклор в произведенията си. Смятам, че всеки който го прави успешно, композира хубава музика. А в поп фолка, популярен в България даже няма българска народна музика... това е смесица от турски, цигански маанета и чат-пат някоя гръцка мелодия. Може би сърбите единствено могат да правят успешно музика в този жанр... няма да коментирам нататък. А тази музика е различна, звучи епично, красиво... като саунд от филм и намирам, че е класика Изслушах още 2 парчета от същия автор и смятам, че са много добри. Редактирано Април 14, 2007 от dea_gessi Цитирай
yotzzo Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 О,не съм против фолклорните мотиви,напротив!Трудно се вмъкват така,че да звучат органично и непреднамерено.За това някой път стоят на ръба на кича. Цитирай
Boris Отговорено Април 24, 2007 Автор Отговорено Април 24, 2007 Е, то всеки си има критерии за кич. Важното е музиката ми да достига до сърцата на хората Цитирай
Recommended Posts