karapetkov Публикувано Април 5, 2007 Публикувано Април 5, 2007 (Редактирано) Някой има ли представа Дейв Грол от Нирвана на какъв комплект свири? Каква марка(-и) барабани, чинели и т.н. и дали е само една? Тука на ънплъгта виждам джилджиани разни, ама друго не разпознавам? Благодаря предварително. Редактирано Април 5, 2007 от karapetkov Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 (Редактирано) http://www.drummerworld.com/drummers/Dave_Grohl.html Дейв Грол е свирил с Ямаха и с Тама.В Нирвана е ползвал Тама и в момента използва същата марка и с Foo Fighters.Чинелите му са Джилджан,както и палките му(дип серията с гуменото покритие). Редактирано Април 5, 2007 от drummer_93 Цитирай
NeonGod Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 мдам и аз мисля тъка.но съм го виждал да свири и с Pearl но меже и да греша става въпрос за Foo Fighters Цитатите на предходно мнение се трият! Моля, спазвайте поне малко правилата на форума ни, за да ни е прегледно! IgniteAll Цитирай
karapetkov Отговорено Април 5, 2007 Автор Отговорено Април 5, 2007 Благодаря Ви, звучи ми като Тама на песните които в момента ме интересуват. Цитирай
Strori Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Ти можеш да познаеш марката по звученето ли?! Брей, брей... Цитирай
Spaz Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 http://www.drummerworld.com/drummers/Dave_Grohl.html Дейв Грол е свирил с Ямаха и с Тама.В Нирвана е ползвал Тама и в момента използва същата марка и с Foo Fighters.Чинелите му са Джилджан,както и палките му(дип серията с гуменото покритие). Зилджан Благодаря Ви, звучи ми като Тама на песните които в момента ме интересуват. баси слуха дето си бил имал, а? Цитирай
GroOveR Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) Еее хубаво сега разбрахме марката че е Тама........ама направете един ритуал да разбереме и какъв е модела Пък може и да вали..........и после иди питай защо няма салфетки в Швеция Редактирано Април 10, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
Recommended Posts